A-Frame - Møne med justerbar høyde

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
A-Frame - Møne med justerbar høyde A-Frame - Møne med justerbar høyde A-Frame - Møne med justerbar høyde A-Frame - Møne med justerbar høyde
A-Frame - Møne med justerbar høyde

A-Frame - Møne med justerbar høyde

A-Frame - Møne med justerbar høyde

A-Frame er et agilityhinder av høy kvalitet, produsert av Agimet i Finland. Hinderet er robust og enkelt å bruke, og passer til både trening og konkurranser. Høyden kan justeres i åtte nivåer, det laveste er 50 cm og det høyeste er 170 cm. Hinderet er laget av aluminium og overflaten er laget av gummigranulat.  A-Frame er designet med tanke på hundens sikkerhet og mellomrommet mellom sidene er derfor 1 millimeter for å unngå at hundens negler setter seg fast.

Hinderet kan lages i den fargekombinasjonen du ønsker. A-Frame følger Norsk Kennel Klub og FCI sin standard, så lenge du ikke velger hvite, brune eller svarte kontaktfelt.

Hinderet kan enkelt slås sammen for transport eller lagring. Det er mulig å bestille hjul som ekstrautstyr. Produktet veier ca. 70 kg (80 kg med hjul).

A-Frame sendes fra leverandør i Finland, så forvent noe lenger leveringstid. Ta kontakt med oss på support@petworld.no for å bestille i dag!

Må hentes på lager i Oslo! Frakt kan ordnes mot betaling.

Mer informasjon
Merke Agimet
Abonnement Nei
Dyr Hund
Reviews
Copyright © 2018 Petworld Oslo AS