All Natural Tyggebein med oksemuskel 12cm

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
All Natural Tyggebein med oksemuskel 12cm
All Natural Tyggebein med oksemuskel 12cm

All Natural Tyggebein med oksemuskel 12cm

Gi hunden din en smakfull og sunn opplevelse med våre tyggepinner til hund! Våre tyggepinner er laget av naturlige ingredienser og gir hunden din en rekke fordeler.
Ikke bare er tyggepinner bra for hundens tannhelse ved å bidra til å redusere plakk og tannstein, men de gir også mental stimulering og kan hjelpe hunden din å bekjempe kjedsomhet og stress.
Vi tilbyr et bredt utvalg av tyggepinner til hunder av alle størrelser og tyggevaner, fra myke tyggepinner for valper og eldre hunder, til tøffe tyggepinner for store og sterke raser.
Vi bruker kun de beste og tryggeste ingrediensene i våre tyggepinner som er fra Europa, og fabrikken i Polen. Våre tyggepinner er også glutenfrie, kornfrie, og fri for kunstige farger og konserveringsmidler.

Våre tyggepinner "All Natural" er laget av 100% tørket og presset råhud. Med oksemuskel inni beinet for ekstra høy smakelighet! 

- Alle tyggepinnene produseres av naturlig råskinn av høy kvalitet
- For hunder som er allergiske har vi en serie med tyggepinner av hjortskinn
- Håndarbeid, naturtørking, fri for korn og gluten og konserveringsmiddel!
- Tyggebein skaper en mekanisk rengjøring på overflaten av tennene. Mange studier på hunder viser at råskinnbein har den største effekten for å forebygge tannsykdommer

Filled chew bone with bull pizzle 12cm 
Ingredienser: Rådhud 97%, oksemuskel 2%, innmat 1% av storfe. 
Analytiske bestandeler: Råprotein: 89,3 %, fett og oljer: 2,0 %, råfiber: 0,3 %, råaske: 0,5 %

Farge og utseende på tyggepinnene kan variere da dette er ett naturlig produkt. 

Visste du at tyggepinner er bra for: 
- Tannhelse: Tyggepinner kan bidra til å redusere oppbyggingen av plakk og tannstein på hundens tenner. Dette kan forbedre hundens tannhelse og redusere risikoen for tannproblemer og dårlig ånde.
- Mental stimulering: Å tygge på en tyggepinne kan gi hunden din en oppgave å fokusere på og kan bidra til å holde den mentalt stimulert og opptatt i en stund.
- Bekjempe kjedsomhet: Hunder kan tygge på ting når de blir kjedelige eller stresset. Tyggepinner kan gi hunden din en trygg og sunn måte å lette kjedsomhet og stress.

Det er viktig å velge riktige tyggepinner for hunden din og å overvåke hunden mens den tygger på dem. Du bør velge en tyggepinne som er riktig størrelse og type for hundens størrelse og tyggeevne, og sjekke ingrediensene for å unngå allergier eller negative reaksjoner. Det er også viktig å kaste tyggepinnen når den blir for liten eller slitt, slik at hunden ikke svelger den eller får den fast i halsen eller tarmen.

Mer informasjon
Merke All natural
EAN 7090049327735
Abonnement Nei
Dyr Hund
Smak Storfe
Spesielle behov Kun en proteinkilde
Produsent land Poland
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS