Arcadia Earth Pro Turtle Gold 300g

Tilbudspris kr 152,15 Vanlig pris kr 179
  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
-15%
Arcadia Earth Pro Turtle Gold 300g Arcadia Earth Pro Turtle Gold 300g
Arcadia Earth Pro Turtle Gold 300g

Arcadia Earth Pro Turtle Gold 300g

Arcadia Earth Pro Turtle Gold er ‘Gold Standard’ og er en naturlig og balansert pelletert blanding for alle vannskilpadder. Produktet er laget i Storbritannia til høyest mulig standard.

Denne næringsrike pelletsen inneholder riktig balanse av fisk, reker, 2 insektarter, akvatiske virvelløse dyr, essensielle plantestoffer, snegler, meitemark, vitaminer, naturlige mineraler, essensielle oljer / fettstoffer og probiotika. Arcadia Earth Pro Turtle Gold bør brukes sammen med andre planter og levende mat for å tilby ett bredt og variert kosthold. Den inneholder hel fiskemel og alger som er godkjent for å gi vitamin A og E, og bør brukes sammen med en velutstyrt UVB-kilde. Arcadia Earth Pro Turtle Gold har et så bredt spekter av ingredienser for å sikre optimal helse, og har for første gang snegler og meitemark lagt til i blandingen for å lage en ‘gullstandard’ for din akvatiske skilpadde.

For å sikre bunnmatere, inkludert muskskilpadder, en naturlig foringsmåte, er disse pelletsene designet for å være både attraktive og smakfulle, samtidig som de vil synke over tid.

Mer informasjon
Merke Arcadia
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Dyr Reptil
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS