Arcadia Pro T5 UVB Kit, Dragon, 14% UVB, 39 Watt

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Arcadia Pro T5 UVB Kit, Dragon, 14% UVB, 39 Watt

Arcadia Pro T5 UVB Kit, Dragon, 14% UVB, 39 Watt

Arcadia Pro T5 39w Uvb 14% Kit leveres komplett med en høykvalitets elektronikk, en svært effektiv avtakbar reflektor, og en 14% T5 UVB Dragon lamp.

Dette brukervennlige settet kan du enkelt feste inne i et vivarium, eller du kan la det hvile på toppen av et trådmasket terrarium som f.eks. Exo Terra sine terrarier. Med sitt elegante design og buede reflektor, sikrer den at du bruker mindre plass samtidig som den projiserer så mye lys som mulig. Settet leveres også med en ekstra koblingskabel som gjør det mulig å drive flere enheter fra en passende strømkilde.

ProT5kit-reflektoren har 2 refleksjonsvinkler fra hver side av kurven. Dette betyr at ProT5 projiserer høye nivåer av UV-rik belysning rett under enheten på cirka 30cm for å skape en basking zone, men at den også utgir en vid flom av lys som sprer seg utover. 

Arcadia Pro T5 39w 14% Uvb kit sikrer derfor at du kan lage en passende UV- B- bestemmelse for alle arter og over et passende bredt område. Reflektoren er også enkel å fjerne og rengjøre.

Arcadia Reptile ProT5Kit er tilgjengelig i alle tre standard HO-T5 wattstyrker (24, 39, 54 Watt) og inkluderer våre tyskprodusert høykvalitets UV-B-lamper.

- 2.4% Full-Spectrum+ UV-B

- 6% UV-B D3

- 12% UV-B D3+®

- 14% UV-B DragonLamp®

 

Det er også en 8w Standard Output T5-versjon av ProT5 for den helt nye ShadeDweller™͛ lampen, som er spesialdesignet for bruk til arter som f.eks. Leopard gecko, Crested gecko, hatchling snakes og amphibians. Her bør man være forsiktig i svært våte omgivelser. Arcadia Reptile Slimline armatur, UVFLOOD-serien og Ultraseal elektroniske kontrollere tilbyr alle IP65-67 beskyttelse.

Mer informasjon
Merke Arcadia
Abonnement Nei
Dyr Reptil
Reviews
Copyright © 2018 Petworld Oslo AS