Canelana Thermo ulldekken Rød

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
Canelana Thermo ulldekken Rød Canelana Thermo ulldekken Rød Terrier modell med åpning til hale Canelana Thermo ulldekken Rød
Canelana Thermo ulldekken Rød

Canelana Thermo ulldekken Rød

Thermo ulldekken fra Canelana er det varmeste vinterdekkenet egnet til de kaldeste dagene! Laget med ren, norsk merinoull av høyeste kvalitet. Utsiden av dekkenet er dekket med ett vind -og vanntett softshellstoff med membran som puster. Dekkenet er egnet til dager med snø, ruskevær og selv de kaldeste dagene.

Dekkenet ligger godt over rygg og lår, og er lengre enn mange tradisjonelle dekken slik at den dekker lårmusklene godt.

I front er det ribbestrikket for bedre fleksibilitet ved av- og påkledning. Det er justerbar stropp rundt magen og stramming både i halsen, og bak for best mulig passform for din hund.

Terriermodellen har åpning bak til haler som står rett opp. Dette finnes i str XS, S og M.

Vaskeanvisning
Vaskes på ullprogram med ullvaskemiddel 30%.

Hvorfor ulldekken?
Ull har tre fantastiske egenskaper: Det varmer, isolerer og puster. Å holde hundens muskler varm både før og etter tur og trening kan virke skadeforebyggende og vil hjelpe hunden med å restituere raskere.  Hundens kropp trenger dermed ikke bruke unødig energi på å holde kroppstemperaturen oppe.

Bruk av ulldekken er ypperlig mellom slipp på jaktprøver eller andre treninger! Ulldekken kan være nyttig for alle hunder uansett rase. Spesielt eldre hunder, hunder med skader eller artroser vil ofte ha dårligere sirkulasjon og dermed fryse lettere. Ingen liker å fryse! Ull bør være førstevalget for enhver hund på kalde og fuktige dager! Stikk gjerne hånda under dekkenet for å kjenne om hunden er kald eller varm.

Finn riktig størrelse til din hund! 

Dekkenet er målt fra strammingen i halsen til midt på innsnittet bak (eller til innsvinget for halen på terrier-modellen). Strammingen i halsen kommer omtrent mellom skulderbladene på hunden, litt foran hvis du strammer opp dekkenet i halsen, og halerot bør være omtrent midt på innsnittet for at det skal være langt nok til å legge seg ned over hoftene. Mål derfor hunden mellom strekene i illustrasjonen ovenfor.

NB – Ambassadør, Lana, Aurora, Frost og Thermo er klippet etter samme mål. Thermo virker trangere og litt mindre enn Ambassadør og de andre i samme størrelse fordi det fyller mer med softshell utenpå og tykk ull inni. Det er derfor mulig at hunden bør ha en størrelse mindre i Ambassadør og f.eks. Lana enn den har i Thermo.

Slik tar du på dekkenet: 1) tre over hodet, 2) stram passelig i halsen, 3) fest delen som går ned under brystet og over ryggen, 4) fest delen som går mellom forbeina og juster eventuelt strikken, 5) stram bak slik at dekkenet legger seg ned over lår og bakpart.

Størrelse Rygglengde cm
5xs 20
4xs 22,5
3xs 25
2xs 27
XS 31
S 35
S/M 40
M 45
M/L 48
L 58
XL 64 cm 64
XL 69 cm 69
2XL 73
XS terrier 31
S terrier 35
M terrier  45
Dachs 30 cm 30
Dachs 33 cm 33
Dachs 36 cm 36
Dachs 40 cm 40
Dachs 45 cm 45
Dachs 50 cm 50

XS terrier 31cm (Jack russel)
M 45cm (eks Whippet)
L 58cm (eks pointer)
XL 64cm (schæfer)
2XL 73cm (Ridgeback)

Mer informasjon
Merke Canelana
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS