Canem Wave Rider Flytevest

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Canem Wave Rider Flytevest Canem Wave Rider Flytevest praktisk lomme Canem Wave Rider Flytevest hurtigtørkende Canem Wave Rider Flytevest solid håndtak Canem Wave Rider Flytevest aktivitet Canem Wave Rider Flytevest fleksibel Canem Wave Rider Flytevest størrelsesguide
Canem Wave Rider Flytevest

Canem Wave Rider Flytevest

Hurtigtørkende flytevest til hund med god passform og justerbare stropper rundt buk og hals. Canem Pets Wave Rider flytevest er ideell for en aktiv hund, enten den er med på båttur eller svømmer selv. Flytevesten har en krok til kobbel, så det er ikke nødvendig med egen sele eller halsbånd. I tillegg har vesten et praktisk håndtak, så du enkelt kan få hunden ut av vannet dersom dette blir nødvendig. Kombinasjonen av borrelås og spenner øker sikkerheten og sørger for at vesten sitter godt på hunden selv ved mye bevegelse. 

Flytevesten leveres i neongrønn farge, kombinert med refleksdetaljer er dette en vest som vil bli sett selv i mørket. Det anbefales at alle hunder bruker flytevest når de oppholder seg i båt eller i nærheten av vann. Se bilde for størrelsesguide.

Mer informasjon
Merke Canem
Abonnement Nei
Dyr Hund
Reviews
Copyright © 2018 Petworld Oslo AS