Dr.Clauder's Våtfôr Lam & Ris 400g

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Dr.Clauder's Våtfôr Lam & Ris 400g
Dr.Clauder's Våtfôr Lam & Ris 400g

Dr.Clauder's Våtfôr Lam & Ris 400g

Rent kjøtt av høyeste kvalitet gir en naturlig kjøttsmak som hunder vil elske, selv den mest kresne. Dr.Clauder's våtfôr med lam & ris er laget med kjøtt av høyeste kvalitet, med en prebiotisk effekt som støtter en sunn mage og tarm.

Våtfôr med lam & ris hører til i "Prebiotics" serien med våtfôr til Dr.Clauder's, tilsetningen av prebiotika i våtfôret forsterker den naturlige floraen av gode bakterier i magen som er nødvendig for en optimal fordøyelse, som fører til god helse. Den bedrer beskyttelsen mot uønskede bakterier og virus i magen, prebiotika er ufordøyelige karbohydrater av visse typer fiber som stimulerer vekst av gunstige bakterier i tarmen som resulterer i ett sunt og fungerene fordøyelsessystem. 

Inneholder ett kontrollert mineral og vitamininnhold for å sikre at din hund får alt den trenger for en aktiv hverdag. Tilsatt naturlige soyaproteiner, uten noen kunstige tilsetningsstoffer. 

Slik virker prebiotika
Prebiotika har evnen til å binde vann, noe som gir en metthetsfølelse. Prebiotika går ufordøyd over til tykktarmen og spaltes av de gode bakteriene (probiotika) i tarmen. Når de gode bakteriene får næring, øker de i antall samtidig som andelen ugunstige bakterier reduseres. Bakteriene og væsken bidrar til at tarminnholdets volum øker, og dermed øker også passeringshastigheten. Prebiotika omdannes bl.a. til kortkjede fettsyrer, som reduserer pH i tarmen. Dette gir et dårligere miljø for ugunstige bakterier.

Analytiske bestanddeler: råprotein 10,5%, råfett 5,5%, råfiber 0,4%, rå ask 2%, fuktighet 78%.

Mer informasjon
Merke Dr.Clauder's
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Rasestørrelse Alle
Smak Lam
Spesielle behov Fordøyelse, Kresen, Uten gluten, Uten hvete, Uten korn, Uten mais, Uten potet
Produsent land Tyskland
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS