Dr.Clauder's Våtfôr Senior 800g

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering
Dr.Clauder's Våtfôr Senior 800g
Dr.Clauder's Våtfôr Senior 800g

Dr.Clauder's Våtfôr Senior 800g

Laget av kjøtt av høyeste kvalitet er Dr.Clauder's Senior våtfôr smakfult, og med en prebiotiske effekt, og tilsatt betaglukaner som forebygger bakterie og virusinfeksjoner. Dr.Clauder's Senior tilhører derfor serien "immun plus" som både støtter en sunn fordøyelse og ett sterkt immunforsvar som er viktige faktorer for eldre hunder. 

Det høye innholdet av rent kjøtt gir en naturlig kjøttsmak som hunder finner svært smakfult. Produsert med naturlige soyaproteiner, helt uten kunstige tilsetningsstoffer. Ett kontrollert mineral og vitamininnhold sørger for at din hund får i seg alt den trenger for en aktiv hverdag. 

Immun Plus serien er tilsatt beta-glukaner av gjær som stimulerer immunsystemet og forebygger infeksjoner. Betaglukaner av medisinsk sopp har vært brukt i mer enn 3 000 år i kinesisk medisin, og vestlig forskning har de siste 50 år dokumentert den medisinske effekten av aktive virkestoffer i gjærsoppene. Disse er polysakkarider bestående av lange, forgrenede kjeder av glukosemolekyler som kalles alfa- og beta-glukaner. 

Immun Plus serien inneholder beta-glukaner som er karbohydrater av typen polysakkarider bestående utelukkende av glukose som forebygger bakterie og virusinfeksjoner og styrker immunforsvaret.

Sammensetning:
30% storfekjøtt, 20% svinekjøtt, 5% havremel, 1% solsikkeolje, 0,2% gjær beta-glukaner, 24% vann, 1% gelatin og fortykningsmidler, 1,7% vitaminer og mineraler, 0,3% smakstilsetning.

Tilsetningsstoffer / kg:
Vitamin A 2000 IU / kg, vitamin D3 200 IU / kg Vitamin E (som Alphatocopherolacetat) 25 mg / kg

Mer informasjon
Merke Dr.Clauder's
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Alder Senior
Rasestørrelse Alle
Smak Storfe
Spesielle behov Fordøyelse, Kresen, Lite karbohydrater, Uten gluten, Uten hvete, Uten korn, Uten mais, Uten potet
Produsent land Tyskland
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS