Dr.Clauder's Våtfôr Vilt 200g

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Dr.Clauder's Våtfôr Vilt 200g
Dr.Clauder's Våtfôr Vilt 200g

Dr.Clauder's Våtfôr Vilt 200g

Rent kjøtt av høyeste kvalitet gir en naturlig kjøttsmak som hunder vil elske, selv den mest kresne. Dr.Clauder's våtfôr med vilt er laget med kjøtt av hjort, okse og svin av høyeste kvalitet, med en prebiotisk effekt som støtter en sunn mage og tarm. 

Våtfôr med vilt hører til i "Prebiotics" serien med våtfôr til Dr.Clauder's, tilsetningen av prebiotika i våtfôret forsterker den naturlige floraen av gode bakterier i magen som er nødvendig for en optimal fordøyelse, som fører til god helse. Den bedrer beskyttelsen mot uønskede bakterier og virus i magen, prebiotika er ufordøyelige karbohydrater av visse typer fiber som stimulerer vekst av gunstige bakterier i tarmen som resulterer i ett sunt og fungerene fordøyelsessystem. 

Inneholder ett kontrollert mineral og vitamininnhold for å sikre at din hund får alt den trenger for en aktiv hverdag. Tilsatt naturlige soyaproteiner, uten noen kunstige tilsetningsstoffer. 

Slik virker prebiotika
Prebiotika har evnen til å binde vann, noe som gir en metthetsfølelse. Prebiotika går ufordøyd over til tykktarmen og spaltes av de gode bakteriene (probiotika) i tarmen. Når de gode bakteriene får næring, øker de i antall samtidig som andelen ugunstige bakterier reduseres. Bakteriene og væsken bidrar til at tarminnholdets volum øker, og dermed øker også passeringshastigheten. Prebiotika omdannes bl.a. til kortkjede fettsyrer, som reduserer pH i tarmen. Dette gir et dårligere miljø for ugunstige bakterier.

Sammensetning:
31% storfekjøtt, 25% hjortekjøtt, 19% svinekjøtt, 23% vann, 1% gelatin og fortykningsmidler, 1,7% vitaminer og mineraler, 0,3% smakstilsetning.

Tilsetningsstoffer / kg:
Vitamin A 2000 IU / kg, vitamin D3 200 IU / kg Vitamin E (som Alphatocopherolacetat) 25 mg / kg

Mer informasjon
Merke Dr.Clauder's
EAN 4014355422000
Abonnement Nei
Dyr Hund
Konsistens Våtfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Smak Vilt
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS