Faunakram Adult Real Meat Lam 10 kg

Abonner og spar 10%

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Faunakram Adult Real Meat Lam 10 kg

Faunakram Adult Real Meat Lam 10 kg

Faunakram lam adult real meat + STP er et premium hundefôr med smak av lam, som passer for alle voksne hunder. Fôret er glutenfritt og inneholder sodium triphosphate som bekjemper tannstein. Fôret er sammensatt av nøye utvalgte råvarer, som sørger for at hunden får i seg viktige proteiner og vitaminer. Fôret inneholder også omega 3 som gir glansfull pels.


Faunakram er et dansk firma som produserer kjøttrikt og smakfullt fôr til din hund! Fôret kommer i diverse smaker, flere av fôrtypene er korn- og glutenfrie, og alle inneholder rikelig med kjøtt. Fôret fra Faunakram er laget med tanke på at hunder er aktive dyr som trenger næringsrik kost med mye proteiner. Faunakram ble startet fordi de ønsket å kunne tilby et godt fôralternativ til en rimeligere pris enn mange av sine konkurrenter.

Hvorfor ikke bestille Faunakram hundefôr som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for kattemat! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Mer informasjon
Merke Faunakram
Abonnement Ja
Smak Fisk, Kylling, Lam
Alder Voksen
Konsistens Tørrfôr
Rasestørrelse Nei
Reviews
Copyright © 2018 Petworld Oslo AS