Happylife Happystart 250 ml

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Happylife Happystart 250 ml
Happylife Happystart 250 ml

Happylife Happystart 250 ml

Anbefales til alle nyoppstartede akvarier,ved større vannbytter og ved igangkjøring av nytt filter.

Happy-Life Happystart inneholder en avbalansert blanding av naturlige levende bakterier. Disse er i stand til å nedbryte ammoniakk til nitrit og disse igjen til uskadelige nitrat- Ammoniakk og nitrit hører med til de farligste fiskegifter og forekommer nesten alltid ved et nystartet akvarium.

Ved tilsetting av Happy-Life Happystart forkortes innkjøringsfasen for akvarier som innrettes på nytt og de første fiskene kan settes inn nesten umiddelbart etter igangkjøring av karet. Det anbefales likevel å kontrollere nitritverdien regelmessig.

Dosering og anvendelse: Ved oppstart: 20ml pr 100L vann Fordel Happy-Life Happystart jevnt over vannets overflate. For en spesiell og stabil bakteriebefolkning tilsetter man en gang til den samme mengden i filtermediet. Porøse filtermedier er best egnet til bakteriebefolkningen.

Etter vannbytte: Tilsett vannet som du har byttet ut med tilsvarende Happy-Life Happystart. Etter medikamentell behandling: Ved bruk av medikamenter er bakteriefloraen ofte skadet eller ødelagt. For en rask regenerering tilsetter man 30-40ml pr 100L vann.

Sikrer en god og positiv bakteriekultur i akvariets filter som er nødvendig for optimal utnyttelse av filterkapasiteten.

Innhold: 250 ml holder til 1250 liter akvarievann.

Mer informasjon
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Dyr Fisk
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS