Hill's Science Plan Feline Adult Sensitive Stomach & Skin Chicken 5 kg

Abonner og spar 10%

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Hill's Science Plan Feline Adult Sensitive Stomach & Skin Chicken 5 kg

Hill's Science Plan Feline Adult Sensitive Stomach & Skin Chicken 5 kg

Hvorfor ikke bestille Hill's kattemat som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for kattemat! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Om katten din er finspist eller er uinteresert i den vanlige kattematen lider han kanskje av forekommende magebesvær eller problemer med tarmene. I dag finnes det endelig en løsning: Hill's Science Plan Sensitive Stomach kattemat.

Katten din behøver ikke holde ut en urolig mage ettersom Science Plan Sensitive Stomach er skapt spesielt med Advanced Digestive Nutrition for å hjelpe katten din til å ha det bra og trives. Som et daglig fôr har det også god smak med et komplett og balansert næringsinnhold.

Kattematen fra Hill's inneholder også Superior Antioxidant Formula som gir økt immunforsvar og et vern mot sykdommer. Science Plan Sensitive Stomach Adult er skapt for å sikre behovene hos voksne katter mellom ett og seks år som har følsom mage.

Inneholder en unik sammensetning av naturlige fibre, deriblant havre som gir en god fordøyelse. Ris og andre lettfordøyelige karbohydrater gir skånsom næring for katter med følsom mage. Science Plan Sensitive Stomach inneholder Hill's Superior Anitoxidant Formula som styrker immunsystemet.Sammensatt næring og god smak for voksne katter.

Innhold: 5 kg

Mer informasjon
Merke Hill's
Abonnement Ja
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Smak Kylling
Reviews
Copyright © 2018 Petworld Oslo AS