Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Large Breed Chicken 11 kg

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Large Breed Chicken 11 kg

Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Large Breed Chicken 11 kg

Hill's Science Plan Puppy Large Breed Chicken hundefôr er sammensatt for å støtte en sunn utvikling av skjelettet hos større valper. Med klinisk dokumenterte antioksidanter og mineralnivåer.


Nøyaktig ernæring gir best resultat
Siden vårt hundefòr er så næringsrikt og godt fordøyelig, trenger ikke hunden å overspise for å bli mett, den får likevel i seg all næring den trenger for å ha en sunn utvikling. Derfor vil du se at en pose Hill’s Science Plan varer lenger enn du skulle tro, og er derfor også en kostnadsbesparende måte å gi hunden en best mulig start på livet. 
 
Å bytte til Hill’s
Det er aldri for sent å bytte til Hill’s næringsrike produkter, selv om du har begynt å gi hunden din en  annen type fòr. Det er faktisk ganske enkelt. Introduser gradvis Hill’s Science Plan i hundens diett over en 7-dagers periode ved å blande Hill’s i det nåværende fòret i stadig større mengde, helt til du helt erstatter alt annet fòr med Hill’s.

Kostnadene for fôring med Science Plan er mindre enn du kanskje tror, og de er samsvarende med
prisen for én kopp kaffe per dag. Fordi Science Plan er nøye sammensatt av næringsrike og fordøyelige ingredienser, vil din hund/katt i større grad nyttiggjøre seg et måltid med mye større næringsmessig verdi enn det en skål med vanlig hunde-/kattefôr gir.
Dette produkter passer for valper av store raser.
Innhold: 11 kg.

Hvorfor ikke bestille Hill's hundefôr som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for hundefôr! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi! 
Mer informasjon
Merke Hill's
Abonnement Ja
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Valp
Rasestørrelse Stor (26 - 44 kg)
Smak Kylling
Reviews
Copyright © 2018 Petworld Oslo AS