HabiStat Pulse Thermostat 600W

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
HabiStat Pulse Thermostat 600W
HabiStat Pulse Thermostat 600W

HabiStat Pulse Thermostat 600W

HabiStat Pulse Thermostat, High Range er ideell for å kontrollere hot spots og for bruk i fugleinkubatorer der det er viktig å kontrollere en høyere temperatur. Rekkevidden er 26-40C. Denne sofistikerte puls proporsjonale termostaten er ideell for å kontrollere keramiske varmeovner med høyere effekt og for varmematter, der det kreves konstant varme i stedet for en på / av-syklus.

Funksjonen til denne termostaten er langt mer sofistikert enn de enklere på / av-bryterne. Det vil veldig nøyaktig kontrollere varmeovner og har en maksimal belastning på 600 watt. En normal termostat slår varmeapparatet på full effekt til den innstilte temperaturen er oppnådd. Den slår deretter av ovnen helt til temperaturen faller under den innstilte verdien når syklusen starter på nytt. Gapet mellom varmeren som slås på og av, kalles hysterese. Det er mellom disse punktene at nøyaktigheten til kontrolleren blir vurdert.

Den puls proporsjonale termostaten pulserer strøm til varmeren hele tiden, noe som resulterer i konstant og veldig nøyaktig administrert varme.

Alle Habistat-termostater har 5 års garanti. Hvis du er usikker på hvilken termostat du skal kjøpe, kan du klikke her for å laste ned HabiStat termostatguide.

Mer informasjon
Merke HabiStat
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS