Jægerens Universal Trekksele

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Jægerens Universal Trekksele Jægerens Universal Trekksele - god passform Jægerens Universal Trekksele - størrelsesguide
Jægerens Universal Trekksele

Jægerens Universal Trekksele

Jægerens Trekksele Universal er spesielt utviklet for nettopp trekk ved snørekjøring, sykling eller jogging. Trekkselen er også klargjort for bruk med pulk. Solid webb, meget synlige reflekser, lukket padding i polyethylene som er vanntett og helsveisede O-ringer gjør dette til en svært god trekksele.

Trekkpunktet ligger på tvers over bryststolpen. Videre er sidebåndene skråmontert slik at de ikke blir liggende og gnage på skulderbladene. Selen er delt med to O-ringer som gjør at man kan løfte bakparten på selen uten at man forskyver trekkpunktet og drar med seg dette opp i halsen, noe som kan være et problem på mange snørekjøreseler.

Jægerens Trekksele Universal har innfesting til pulk/drag på sidene. Selen er også utstyrt med en bryststolpe. Bukreima går inn på bryststolpen i en slisse og kan reguleres i tre avstander for best mulig tilpassing.
Jægerens Trekksele Universal kommer i 8 størrelser. De 3 største størrelsene er spesielt tilpasset store hunder slik som Berner Sennen, Leonbergere og andre store hunderaser som ofte har problemer med å finne seler som passer.

Mer informasjon
Merke Jægerens
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Dyr Hund
Reviews
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS