Juwel Akvarium Primo 110 LED - Sort

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
Juwel Akvarium Primo 110 LED - Sort Juwel Akvarium Primo 110 LED - Sort Juwel Aquarium Primo 110 LED Einrichtungsbeispiel / Tutorial
Juwel Akvarium Primo 110 LED - Sort

Juwel Akvarium Primo 110 LED - Sort

Juwel akvarier på høyeste tekniske nivå! Ett stilrent 110L akvarium inkludert moderne LED-belysning og effektiv filtrering av Primo-konseptet.
Ett akvarium av utførelse, materialer av høy kvalitet og perfekt koordinert teknologi sikrer maksimal kvalitet og sikkerhet. Dette garanterer levetiden til Primo 110 LED.

- Dekselet til Primo 110 LED er utstyrt med NovoLux 80 LED-lyset og er spesielt energieffektivt med 10,5 watt. For å øke tilfredsstillelsen av dine individuelle behov, kan opptil tre NovoLux LED-belysninger plasseres i dekselet ved behov.
Den spesielle utformingen av Promo-dekselet gjør at eventuell kondens føres tilbake i akvariet når det er lukket. En integrert åpning kan brukes til å mate fisken og er kompatibel med JUWEL-automaten. PRIMO-lysenhetsdekselet TÜV GS-testet.

- Primo 110 LED er utstyrt med et høyytelses Bioflow Super-filter. Dette innvendige filteret kombinerer effektivitet med sikkerhet og utgjør midtpunktet i Primo 110 LED. Det fungerer etter prinsippet om at "Vannet skal bli i akvariet!" og representerer derfor den sikreste måten å filtrere et akvarium på. Bioflow Super er utstyrt med høyytelses filtermedier og en rask, kraftig og effektiv Eccoflow 500 sirkulasjonspumpe med kun 5,5 watt.

- Den 200 Watt JUWEL justerbare varmekolben, som er perfekt innebygd i vannsirkulasjonen i Bioflow M-filtersystemet, sikrer riktig temperatur i akvariet.
Fordi den bruker sølvkontakter av topp kvalitet og støtsikkert borosilikatglass, oppfyller JUWEL justerbare varmekolber de høyeste standarder både når det gjelder funksjon og sikkerhet, og  er TÜV/GS-sertifisert.

- Mål: 81 x 36 x 45 cm
- Vekt: 20,5 kg
- Liter: 110 L

Mer informasjon
Merke Juwel
EAN 4022573253801
Abonnement Nei
Dyr Fisk
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS