Juwel Akvarium Primo 60 LED - Sort

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
Kunder som så på dette så også på
Juwel Akvarium Primo 60 LED - Sort Juwel Akvarium Primo 60 LED - Sort
Juwel Akvarium Primo 60 LED - Sort

Juwel Akvarium Primo 60 LED - Sort

Juwel akvarier på høyeste tekniske nivå! Ett stilrent 60L akvarium inkludert moderne LED-belysning og effektiv filtrering av Primo-konseptet.
Ett akvarium av utførelse, materialer av høy kvalitet og perfekt koordinert teknologi sikrer maksimal kvalitet og sikkerhet. Dette garanterer levetiden til Primo 60 LED.

- Dekselet til Primo 60 LED er utstyrt med NovoLux 60 LED-lyset og er spesielt energieffektivt med 8 Watt. For å øke tilfredsstillelsen av dine individuelle krav, kan opptil tre NovoLux LED-belysninger plasseres i dekselet ved behov.
Den spesielle utformingen av Promo-dekselet gjør at eventuell kondens føres tilbake i akvariet når det er lukket. En integrert åpning kan brukes til å mate fisken og er kompatibel med JUWEL-automaten. PRIMO-lysenhetsdekselet TÜV GS-testet.

- Primo 60 LED er utstyrt med et høyytelses Bioflow One-filter. Dette innvendige filteret kombinerer effektivitet med sikkerhet og utgjør midtpunktet i Primo 60 LED. Det fungerer etter prinsippet om at "Vannet skal bli i akvariet!" og representerer derfor den sikreste måten å filtrere et akvarium på. Bioflow One er utstyrt med høyytelses filtermedier og en rask, kraftig og effektiv Eccoflow 300 sirkulasjonspumpe med kun 4,4 watt.

- JUWEL AquaHeat 50 Watt justerbar varmekolbe sørger for riktig temperatur i Primo 60 LED. Varmeren forblir usynlig i akvariet, da den er integrert i filterhuset. Den justerbare varmekolben er også TÜV/GS-sertifisert.

- Mål: 61 x 31 x 37 cm
- Vekt: 12,5 kg
- Liter: 57 L

Mer informasjon
Merke Juwel
EAN 4022573253603
Abonnement Nei
Dyr Fisk
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS