Hills' Science Plan Kitten Chunks in Gravy Multipack 12 x 85g

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Hills' Science Plan Kitten Chunks in Gravy Multipack 12 x 85g

Hills' Science Plan Kitten Chunks in Gravy Multipack 12 x 85g

Hill's Kitten Chunks i saus. Nøye balansert ernæring i porsjonsposer. Nøye utvalgte råvarer med kylling og fisk i perfekt balanse til alle kattunger og katter i vekst. Nøyaktig ernæring gir best resultat. Siden vår kattemat er så næringsrikt og godt fordøyelig, trenger ikke kattungen å overspise for å bli mett, den får likevel i seg all næring den trenger for å ha en sunn utvikling. 


Derfor vil du se at en pose Hill’s Science Plan kattemat varer lenger enn du skulle tro, og er derfor også en kostnadsbesparende måte å gi kattungen en best mulig start på livet.
For eksempel vil en 2 kg pose Science Plan Kitten Healthy Development vare i inntil 29 dager for en kattunge som veier 2 kg. Det tilsvarer en daglig kostnad for prisen av en nektarin!*
 
Å bytte til Hill’s
Det er aldri for sent å bytte til Hill’s næringsrike produkter, selv om du har begynt å gi kattungen din en annen type fòr. Det er faktisk ganske enkelt. Introduser gradvis Hill’s Science Plan Kitten Healthy Development i kattens diett over en 7-dagers periode ved å blande Hill’s i det nåværende fòret i stadig større mengde, helt til du helt erstatter alt annet fòr med Hill’s.
Dette produkter passer til alle kattunger.

Innhold: 12x85 g.

Hvorfor ikke bestille Hill's kattemat som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for kattemat! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi! 
Mer informasjon
Merke Hill's
Abonnement Ja
Dyr Katt
Konsistens Våtfôr
Alder Kattunge
Rasestørrelse Alle
Reviews
Copyright © 2018 Petworld Oslo AS