Kostka Mushing Fun

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Kostka Mushing Fun Kostka Mushing Fun Kostka Mushing Fun Kostka Mushing Fun Kostka Mushing Fun Kostka Mushing Fun Kostka Mushing Fun Kostka Mushing Fun Kostka Mushing Fun
Kostka Mushing Fun

Kostka Mushing Fun


KOSTKA Mushing Fun er en praktisk sparkesykkel av høy kvalitet! Sykkelen er ekstra høy fra fotbrett til styre, så denne passer fint til førere opp til 2 meter, men kan også justeres ned for å passe lavere førere. Sykkelen er 1760 mm lang og 1120 mm høy. Maksvekt for fører er 150 kg. Kobbelet festes trygt foran på sykkelen. 

Sparkesykkelen er perfekt for begynnende hundekjørere, eller for de som ønsker å gå den mer profesjonelle veien. Det er optimaliserte kjøreegenskaper på sparkesykkelen, blant annet utvidet sklisikring som gjør det mulig å stå med begge bena på sykkelen. Sparkesykkelen er også utformet for lettere å komme seg gjennom terrenget. Den er lett, rask og enkel å kontrollere på tur.

Hjulene er utstyrt med dekk med slitemønster for terreng, Schwalbe Nobby Nic 26 og Mad Mike 20, som vil hjelpe deg å holde deg i rute slik at du ikke sklir ut av veien. Sykkelen har også kraftige bremser.

KOSTKA MUSHING FUN er perfekt tilrettelagt for terrengkjøring, selv for de mest gjørmete og ujevne terrengene. Sparkesykkelen leveres med ett adapter og ett støtdempende og solid hundebånd. Her er det bare å koble på din beste venn, og nyte en fartsfylt tur!

Mer informasjon
Abonnement Nei
Dyr Hund
Reviews
Copyright © 2018 Petworld Oslo AS