Sendes innen 24 timer Billigere enn i dyrebutikk Gratis frakt over 499kr Levering på døren 3% Bonuspoeng
Canagan Country Game Cat 4 kg i gruppen Katt / Kattemat / Canagan hos Petworld.no (zg4)
Canagan Country Game Cat 4 kg

Canagan Country Game Cat 4 kg

Gratis frakt over 499 kr!
Canagan
589.90,-
Dette produktet kan du også bestille som et abonnement.

Antall: 
Canagan Country Game er en kattemat som er spesielt formulert for å være kornfri og lettfordøyelig. Kjøttinnholdet på over 75% består av and og hjort å tilbyr et proteinrikt kattefôr som gir katten alle viktige næringsstoffer slik den ville fått i naturen og er altså et kornfritt alternativ.

Canagan Country game gir katten din alt av næringsstoffer og inneholder få karbohydrater, ingen korn og masse gunstige grønnsaker og planter for å etterligne kattens naturlige diett. Ande og hjortekjøtt er en utmerket kilde til protein som er både lettfordøyelig og inneholder Omega 3 og 6 fettsyrer.

Søtpotet er en lett fordøyelig kilde til karbohydrat med lav glykemisk verdi, rik på antioksidanter og en fantastisk kilde til lett fordøyelige fiber derfor er Canagan kattemat rikt på dette.

Tang

Tang er en av de mest næringsrike grønnsaker i havet og er rik på mineraler og sporstoff som kan ha en positiv innvirkning på helse og velvære. Tang er spesielt rik på jod. Jod er viktig for skjoldbukskjertelen som bidrar til å kontrollere metabolismen i kroppen, Canagan kattemat har et rikt innhold av disse viktige stoffene.

Ringblomst, Tranebær og Kamille

Ringblomst stimulerer til produksjon av hvite blodlegemer og styrker hudens immunforsvar. Tranebær er naturlig rik på Vitamin C og bidrar til redusert pH-verdi i urinen. Kamille er kjent som en beroligende urt og kan i tillegg til å bidra til å berolige sår hud, være med på å dempe angst og stress hos urolige dyr.

Se flere produkter
Canagan Country Game Small Breed 6 Kg
Ingredienser Canagan Country Game Small Breed

Fersk and (16%), tørket and (12,5%), sø...
Canagan Free-Run Chicken Small Breed 6 kg
Ingredienser Canagan Free-Run Chicken Small BreedFersk kylling (26%), tørket kylling (25%), s...
Canagan Country Game 400g
Ingredienser Canagan Country Game:
Viltkjøtt (25%), and (20%), gås (20%), søtpotet...