Sendes innen 24 timer Billigere enn i dyrebutikk Gratis frakt over 499kr Levering på døren 3% Bonuspoeng
Canagan Free Run Chicken Cat 8 kg i gruppen Katt / Kattemat / Canagan hos Petworld.no (z8)
Canagan Free Run Chicken Cat 8 kg

Canagan Free Run Chicken Cat 8 kg

Gratis frakt over 499 kr!
Canagan
799.90,-
Dette produktet kan du også bestille som et abonnement.

Antall: 

Canagan Free-Run Chicken kattemat med kjøtt fra frittgående kylling for alle katteraser.

Kylling er en utmerket kilde til protein, vitaminer, fosfor og selen som er bra for immunforsvaret alt dette inneholder Canagan kattemat.

Søtpotet

Søtpotet er en lett fordøyelig kilde til karbohydrat med lav glykemisk verdi, rik på antioksidanter og en fantastisk kilde til lett fordøyelige fiber derfor er Canagan kattemat rik på dette.

Tang

Tang er en av de mest næringsrike grønnsaker i havet og er rik på mineraler og sporstoff som kan ha en positiv innvirkning på helse og velvære. Tang er spesielt rik på jod. Jod er viktig for skjoldbukskjertelen som bidrar til å kontrollere metabolismen i kroppen, Canagan kattemat er en rik kilde til dette.

Ringblomst, Tranebær og Kamille

Ringblomst stimulerer til produksjon av hvite blodlegemer og styrker hudens immunforsvar. Tranebær er naturlig rik på Vitamin C og bidrar til redusert pH-verdi i urinen. Kamille er kjent som en beroligende urt og kan i tillegg til å bidra til å berolige sår hud, være med på å dempe angst og stress hos urolige dyr.

Ingredienser i canagan kattemat:

Tørket kylling (35,5%), fersk kylling (25%), søtpotet, erter, potet, kyllingfett (4,2%), tørket egg (4%), Kyllingkraft (2,3%), laksolje (1,2%), mineraler, vitaminer, alfalfa, tranebær, mannanoligosakkarider, fruktooligosakkarider, eple, gulrot, spinat, tang, kamille, peppermynte, ringblomst, anisfrø og bukkhornkløver

Analytiske bestanddeler

Protein 37.00%

Fett 20.00%

Fiber 1.50%

Mineraler 8,50%

Fuktighet 7,00%

Omega 6 2.99%

Omega 3 0.82%

Kalsium 1.58%

Fosfor 1.40% Ernæringsmessige tilsetningsstoffer pr/kg

Vitamin A 25,000 IU

Vitamin D 1,730 IU

Vitamin E 320 IU

Taurine 2,200 mg

Sinksulfat 267 mg

Jernsulfat 240 mg

Mangansulfat 90 mg

Kobbersulfat 19 mg

Natrium 0.64 mg

Anbefalt fôringsmengde

Canagan til katter kan bli introdusert sakte under tilvenning til kattunger i oppbløt tilstand. Når kattungen ikke lenger dier kan den fôres med ca 30 g Canangan fôr fordelt på 3-4 måltider. De første ukene kan det være smart å knuse pelletsen.

Ved overgang til Canagan fra annet fôr anbefaler vi en gradvis overgang over en periode på 7 dager. Den første dagen blander du inn ca 25% Canagan fôr sammen med eksisterende variant. På dag 3 blander du ca 50/50 og fra dag 5 gir du ca 75% Canagan og 25% av tidligere benyttet fôr. Fra dag 7 kan du fôre 100% på Canagan.)

Hver katt er unik og anbefalt fôringsmengde vil variere ut fra faktorer som alder, aktivitet, stoffskifte og miljø. Som et utgangspunkt foreslår vi at du begynner i den nedre enden av vår guide og justerer deretter. Hvis katten er litt overvektig - reduser fôringsmengden med 10%. Hvis katten er for tynn - øk fôringsmengden med 10%. Fortsett justeringen til ønsket vekt er nådd.