Sendes innen 24 timer Billigere enn i dyrebutikk Gratis frakt over 499kr Levering på døren
Canagan Free Run Chicken Dog 12 Kg | Hundemat / Hundefôr | Dyrebutikk | Petworld
Canagan Free Run Chicken Dog 12 Kg | Hundemat / Hundefôr | Dyrebutikk | Petworld

Canagan Free Run Chicken Dog 12 Kg

859.90,-
Gratis frakt over 499 kr!
Dette produktet kan du også bestille som et abonnement.

Antall: 
Info:
Hvorfor ikke bestille Canagan hundefôr som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for hundefôr! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Canagan Free-Run Chicken er et kornfritt hundefôr utviklet av våre eksperter med fokus på å tilby et biologisk korrekt fôr tilnærmet et naturlig kosthold tilpasset kjøttetere. Det vil si rikelig med kjøtt, riktig forhold av proteiner og karbohydrater samt tilskudd av en rekke grønnsaker, planter og urter.

Denne nøye balanserte oppskriften fra Canagan er garantert smakfull og vil gi ditt dyr en smakfull opplevelse samtidig som den sørger for rik tilgang på lett fordøyelig protein og næringsstoffer.

Frittgående kylling

Kylling er en utmerket kilde til protein, vitaminer, fosfor og selen som er bra for immunforsvaret.

Søtpotet

Søtpotet er en lett fordøyelig kilde til karbohydrat med lav glykemisk verdi, rik på antioksidanter og en fantastisk kilde til lett fordøyelige fiber.

Tang

Tang er en av de mest næringsrike grønnsaker i havet og er rik på mineraler og sporstoff som kan ha en positiv innvirkning på helse og velvære. Tang er spesielt rik på jod. Jod er viktig for skjoldbukskjertelen som bidrar til å kontrollere metabolismen i kroppen.

Ringblomst, Tranebær og Kamille

Ringblomst stimulerer til produksjon av hvite blodlegemer og styrker hudens immunforsvar. Tranebær er naturlig rik på Vitamin C og bidrar til redusert pH-verdi i urinen. Kamille er kjent som en beroligende urt og kan i tillegg til å bidra til å berolige sår hud, være med på å dempe angst og stress hos urolige dyr.

Ingredienser

Fersk kylling (26%), tørket kylling (25%), søtpotet, erter, potet, erteprotein, alfalfa, kyllingfett (3,1%), tørket egg (3,1%), Kyllingkraft (1,6%), laksolje (1,2%), mineraler, vitaminer, glukosamin (1000 mg/kg), MSM (1000 mg/kg) eple, gulrot, spinat, loppefrø, tang, fruktooligosakkarider, kondriotin (700 mg/kg), kamille, peppermynte, ringblomst, anisfrø og bukkhornkløver)

Analytiske bestanddeler

Protein 33.00%

Fett 17.00%

Fiber 3.50%

Mineraler 9.00%

Fuktighet 8.50%

Omega 6 2.80%

Omega 3 0.90%

Kalsium 1.86%

Fosfor 1.42% Ernæringsmessige tilsetningsstoffer pr/kg

Vitamin A 16,250 IU

Vitamin D3 2,400 IU

Vitamin E 240 IU

Jernsulfat 641 mg

Sinksulfat 577 mg

Mangansulfat 141 mg

Vis mer