Sendes innen 24 timer Billigere enn i dyrebutikk Gratis frakt over 499kr Levering på døren 3% Bonuspoeng
Canagan Free Run Chicken Dog 12 Kg | Hundemat / Hundefôr | Dyrebutikk | Petworld
Canagan Free Run Chicken Dog 12 Kg | Hundemat / Hundefôr | Dyrebutikk | Petworld

Canagan Free-Run Chicken Dog 12 Kg

Gratis frakt over 499 kr!
Canagan
859.90,-

Canagan Free-Run Chicken Dog 12 kg

Canagan Free-Run Chicken består av 60% animalske ingredienser og 40% grønnsaker og urter. Canagan Free-Run Chicken et kornfritt hundefôr proppet med frittgående kylling, lett fordøyelig protein og andre viktige næringsstoffer. I tillegg er det tilsatt søtpotet, tang, ringblomst, tranebær og kamille, som gjør dette til et meget næringsrikt og smaksrikt fôr. Søtpotet er rik på antioksidanter og lett fordøyelig fiber, tang er en utmerket kilde til jod som er med på å kontrollere fordøyelsen, ringblomst stimulerer produksjonen av hvite blodlegemer og styrker immunforsvaret, og tranebær reduserer pH-verdien i urinen og er en god kilde til vitamin-C. Kamille er kjent som en beroligende urt, som er ypperlig for stressede eller urolige under.

Canagan er det keltiske ordet for ulv, og er valgt som navn på produktene nettopp fordi hunden er ulvens etterkommere og krever en diett som matcher sine forfedres diett.

Tradisjonelt sett har mye hundefôr blitt produsert med billige råvarer, noe som har gått på bekostning av næringsverdiene i fôret og ikke vært til det beste for hundene. Alle Canagans produkter er av høy kvalitet og de bruker kun næringsrike og gode ingredienser, rikelig med kjøtt, frukt og grønnsaker. Hunder er kjøttetere og mange sliter med å fordøye korn som hvete, mais eller bygg. Derfor er alle Canangans produkter kornfrie.

Hvorfor ikke bestille Canagan Free-Run Chicken Dog hundefôr som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for hundefôr! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Ingredienser Canagan Free-Run Chicken

Fersk kylling (26%), tørket kylling (25%), søtpotet, erter, potet, erteprotein, alfala, kyllingfett (3.1%), tørket egg (3.1%), kyllingkraft (1.6%), lakseolje (1.2%), mineraler, vitaminer, glukosamin (1000 mg/kg), MSM (1000 mg/kg), eple, gulrot, spinat, loppefrø, tang, fruktooligosakkarider, kondriotin (700 mg/kg), kamille, peppermynte, ringblomst, anisfrø og bukkhornkløver. 

Analytiske bestanddeler
Protein 33.00%, Fett 17.00%, Fiber 3.50%, Mineraler 9.00%, Fuktighet 8.50%, Omega 6 2.80%, Omega 3 0.90%, Kalsium 1.86%, Fosfor 1.42%

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer pr/kg
Vitamin A 16,250 IU, Vitamin D3 2,400 IU, Vitamin E 240 IU, Jernsulfat 641 mg, Sinksulfat 577 mg, Mangansulfat 141 mg, Kobbersulfat 46 mg, Kalsium 3.14 mg, Natrium 0.53 mg

Se flere produkter
Canagan Welsh Lamb 400g
Ingredienser Canagan Welsh Lamb:
Lam (65%) søtpotet, gulrøtter, erter, brokkoli, vitami...
Canagan Grass-Fed Lamb 6 Kg
Ingredienser Canagan Grass-Fed LambFerskt lam (43.5%), tørket lam (17%), søtpotet, potet...