Sendes innen 24 timer Billigere enn i dyrebutikk Gratis frakt over 499kr Levering på døren
Canagan Light/Senior Dog 12 Kg | Hundemat / Hundefôr | Dyrebutikk | Petworld.no
Canagan Light/Senior Dog 12 Kg | Hundemat / Hundefôr | Dyrebutikk | Petworld.no

Canagan Light/Senior Dog 12 Kg

949.90,-
Gratis frakt over 499 kr!
Dette produktet kan du også bestille som et abonnement.

Antall: 
Info:

Hvorfor ikke bestille Canagan hundefôr som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for hundefôr! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Canagan Light/Senior hundefôr gir din trofaste følgesvenn en korrekt biologisk sammensetning av næringsstoffer i kombinasjon med riktig forhold av animalske og vegetabilske proteiner. Canagan hundefôr er selvsagt tilsatt berikende planter og urter. Eldre hunder og overvektige hunder sliter ofte med de samme problemene og Canagan Light/Senior fôret er derfor tilsatt glukosamin og kondriotin som kan virke positivt på ledd og brusk.

Frittgående kylling

Kylling er en utmerket kilde til protein, vitaminer, fosfor og selen som er bra for immunforsvaret.

Søtpotet

Søtpotet er en lett fordøyelig kilde til karbohydrat med lav glykemisk verdi, rik på antioksidanter og en fantastisk kilde til lett fordøyelige fiber.

Tang

Tang er en av de mest næringsrike grønnsaker i havet og er rik på mineraler og sporstoff som kan ha en positiv innvirkning på helse og velvære. Tang er spesielt rik på jod. Jod er viktig for skjoldbukskjertelen som bidrar til å kontrollere metabolismen i kroppen.

Ringblomst, Tranebær og Kamille

Ringblomst stimulerer til produksjon av hvite blodlegemer og styrker hudens immunforsvar. Tranebær er naturlig rik på Vitamin C og bidrar til redusert pH-verdi i urinen. Kamille er kjent som en beroligende urt og kan i tillegg til å bidra til å berolige sår hud, være med på å dempe angst og stress hos urolige dyr.

Ingredienser

Fersk kylling (27%), tørket kylling (27%), søtpotet, potet, erter, erteprotein, alfalfa, tørket egg (3,0%), kyllingfett (1,5%), Kyllingkraft (1,5%), mineraler, vitaminer, glukosamin (1700 mg/kg), MSM (1700 mg/kg)

kondriotin (1200 mg/kg), eple, gulrot, spinat, loppefrø, tang, fruktooligosakkarider, kamille, peppermynte, ringblomst, anisfrø og bukkhornkløver.

Analytiske bestanddeler

Protein 33.00%

Fett 14.00%

Fiber 3.50%

Mineraler 9.50%

Fuktighet 8.50%

Omega 6 2.20%

Kalsium 1,86%

Fosfor 1.42% Ernæringsmessige tilsetningsstoffer pr/kg

Vitamin A 16,250 IU

Vitamin D3 2,400 IU

Vitamin E 240 IU

Jernsulfat 641 mg

Sinksulfat 577 mg

Mangansulfat 141 mg

Kobbersulfat 46 mg

Kalsium 3.14 mg

Natrium 0.53 mg

Vis mer