Sendes innen 24 timer Billigere enn i dyrebutikk Gratis frakt over 499kr Levering på døren 3% Bonuspoeng
Canagan Scottish Salmon Cat 375 Gr i gruppen Katt / Kattemat / Canagan hos Petworld.no (zs375)
Canagan Scottish Salmon Cat 375 Gr

Canagan Scottish Salmon Cat 375 Gr

Gratis frakt over 499 kr!
Canagan
69.90,-
Dette produktet kan du også bestille som et abonnement.

Antall: 

Canagan Scottish Salmon for katter er et kornfritt produkt utviklet av våre eksperter med fokus på å tilby et biologisk korrekt fôr tilnærmet et naturlig kosthold tilpasset kjøttetere. Canagan er laget av fersk laks av en kvalitet tilsvarende den som benyttes til menneske føde. I tillegg blander vi i Canagan også inn fersk ørret fanget i elven Avon. Tørket sild og hvit fisk er også blandet inn for å gi variasjon og fantastisk smaklighet for katten.

Fersk laks

Vår laks er hentet fra det skotske høylandet. En smakfull kilde til lett fordøyelig protein, omega 3, vitamin D og selen og alltid ferskt levert til canagan.

Søtpotet

Søtpotet er en lett fordøyelig kilde til karbohydrat med lav glykemisk verdi, rik på antioksidanter og en fantastisk kilde til lett fordøyelige fiber derfor er Canagan kattemat rikt på dette.

Tang

Tang er en av de mest næringsrike grønnsaker i havet og er rik på mineraler og sporstoff som kan ha en positiv innvirkning på helse og velvære. Tang er spesielt rik på jod. Jod er viktig for skjoldbukskjertelen som bidrar til å kontrollere metabolismen i kroppen, Canagan kattemat har et rikt innhold av disse viktige stoffene.

Ringblomst, Tranebær og Kamille

Ringblomst stimulerer til produksjon av hvite blodlegemer og styrker hudens immunforsvar. Tranebær er naturlig rik på Vitamin C og bidrar til redusert pH-verdi i urinen. Kamille er kjent som en beroligende urt og kan i tillegg til å bidra til å berolige sår hud, være med på å dempe angst og stress hos urolige dyr.

Ingredienser i Canagan Scottish Salmon:

Fersk laks (31%), søtpotet, tørket sild (12%), tørket laks (11%), potet, laksolje (8,1%), tørket hvit fisk (6,5%), fersk ørret (4,65%), laks (2,3%), mineraler, vitaminer alfalfa, tranebær, mannanoligosakkarider, fruktooligosakkarider, eple, gulrot, spinat, tang, kamille, peppermynte, ringblomst, anisfrø og bukkhornkløver.

Analytiske bestanddeler

Protein 37.00%

Fett 20.00%

Fiber 1.50%

Mineraler 9,50%

Fuktighet 7,00%

Omega 6 1,33%

Omega 3 3,89%

Kalsium 1.89%

Fosfor 1.32% Ernæringsmessige tilsetningsstoffer pr/kg

Vitamin A 25,000 IU

Vitamin D 1,730 IU

Vitamin E 320 IU

Taurine 2,200 mg

Sinksulfat 267 mg

Jernsulfat 240 mg

Mangansulfat 90 mg

Kobbersulfat 19 mg

Natrium 0.64 mg

Anbefalt fôringsmengde

Canagan til katter kan bli introdusert sakte under tilvenning til kattunger i oppbløt tilstand. Når kattungen ikke lenger dier kan den fôres med ca 30 g Canangan fôr fordelt på 3-4 måltider. De første ukene kan det være smart å knuse pelletsen.

Ved overgang til Canagan fra annet fôr anbefaler vi en gradvis overgang over en periode på 7 dager. Den første dagen blander du inn ca 25% Canagan fôr sammen med eksisterende variant. På dag 3 blander du ca 50/50 og fra dag 5 gir du ca 75% Canagan og 25% av tidligere benyttet fôr. Fra dag 7 kan du fôre 100% på Canagan.)