Sendes innen 24 timer Billigere enn i dyrebutikk Gratis frakt over 499kr Levering på døren
Acana Lamb & Okanagan Apple 11,4 kg - Hundemat / Hundefôr - Dyrebutikk
Acana Lamb & Okanagan Apple 11,4 kg - Hundemat / Hundefôr - Dyrebutikk

Acana Lamb & Okanagan Apple 11,4 kg

869.90,-
Gratis frakt over 499 kr!
Dette produktet kan du også bestille som et abonnement.

Antall: 
Info:

Hvorfor ikke bestille Acana hundefôr/hundemat som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for hundefôr! Du velger bare ønsket intervall på levering din og nyt livet, resten ordner vi!

 Acana Lamb & Okanagan Apple, biologisk korrekt hundefôr basert på "wholeprey" prinsippet. Dette vil si at hele lammet er brukt som: kjøttet, lever, lunge, struper, vom osv dette gir en unik kombinasjon av næringsinnhold samtidig med høyt innhold av lokalprodusert frukt og grønnsaker gjør at Acana Lamb & Okanagan Apple er perfekt for alle hunderaser og størrelser. Anbefales også spesielt til hunder med sensitiv mage/fordøyelse og dårlig pels. Inneholder ikke korn

Fra naturens side er hunder rovdyr, biologisk tilpasset en diett rik og variert i ferskt kjøtt med mindre mengder frukt, grønnsaker og gress. Da er det godt man også kan tilby en korrekt diett til sin beste venn fra Acana som er biologisk tilpasset hundens behov.

Det er derfor ACANA Lamb & Okanagan Apple hundefôr er fyllt med lammekjøtt (hele dyret brukes) fra New Zealand og Okanagan Valley frukt og grønnsaker - alt levert fersk hver dag for å gi næring til hunden din. 

Fremstilt av Canadas og New Zealands  beste og ferskeste råvarer i Champion Petfoods prisvinnende kjøkken, er ACANA hundefôr en herlig måte å holde hunden frisk, glad og sterk på. 

Vi tilført hver liten bit av ACANA marine alger, naturens egen kilde til viktige DHA og EPA som er perfekte for hundens fordøyelse og hud/pels 

Det ultimate hundefôret fra Acana er det hunden spiser i moder natur, utviklet spesielt for hunder med kresne eiere!

Fyllt med 50/50 lam og lokalprodusert frukt og grønt, dekker ACANA din hunds evolusjonære tilpasning til en kjøtt og protein rik diett, dette og et rikt utvalg av ferske grønnsaker og frukter, sammen med lokalprodusert kjøtt speiler mangfoldet og friskheten fra naturens side.

Les våre ingredienser, og vi tror du er enig!

Vis mer