Sendes innen 24 timer Billigere enn i dyrebutikk Gratis frakt over 499kr Levering på døren
Royal Canin Urban Life Adult Small Dog 1,5 kg | Hundemat / Hundefôr | Petworld
Royal Canin Urban Life Adult Small Dog 1,5 kg | Hundemat / Hundefôr | Petworld

Royal Canin Urban Life Adult Small Dog 1,5 kg

219.90,-
Gratis frakt over 499 kr!
Dette produktet kan du også bestille som et abonnement.

Antall: 
Info:
Hvorfor ikke bestille Royal Canin hundefôr som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for hundefôr! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Royal Canin Urban Life Adult Small er et hundefôr spesielt utviklet for voksne, mindre hunder som bor i byer med de spesielle behovene det medfører.


Storbymiljøet er utfordrende for hunden med et høyt tempo, påtrengende trafikk og høyt lydnivå. Avgasser og luftforurensinger som hunden utsettes for kan forårsake oksidativt stress som på sin side kan forårsake celleskader og forverre hundens immunforsvar. Luftforurensinger kan også forverre hundens luktesans, påskynde kroppens aldring og ha en negativ effekt på hundens luftveger.

Royal Canin Urban Life Adult Small er et komplett hundefôr med en eksklusiv blanding av antioksidanter som motvirker den belastningen som et intensivt storbymiljø innebærer slik at hunden skal få et så langt og friskt liv som mulig. Fôret fra Royal Canin inneholder også et spesifikt fiskehydrolysat som hjelper hunden med å balansere de hormonendringene som en intens situasjon medfører.

Royal Canin Urban Life Adult Small inneholder en balansert mengde av alle viktige næringsstoffer samt prebiotika og protein av høy kvalitet for å støtte fordøyelsen. Den gode smaken og fôrkulenes unike form og struktur gjør dem enkle for hunden å plukke opp og knaske på, noe som stimulerer hundene til å tygge.
Vis mer