Sendes innen 24 timer Billigere enn i dyrebutikk Gratis frakt over 499kr Levering på døren 3% Bonuspoeng
Acana Pacifica Cat & Kitten 5,4 kg - Kattemat - Kattefôr - Dyrebutikk - Petworld
Acana Pacifica Cat & Kitten 5,4 kg - Kattemat - Kattefôr - Dyrebutikk - Petworld
Acana Cat Pacifica 5,4 kg
Acana Cat Pacifica 5,4 kg

Acana Cat Pacifica 5,4 kg

Gratis frakt over 499 kr!
Acana
599.90,-
Dette produktet kan du også bestille som et abonnement.

Antall: 

Hvorfor ikke bestille Acana kattemat som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for kattemat! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Acana Pacifica Cat & Kitten kattemat, med masse fersk lysing, flyndre og sild fra Canadas ville og urørte kyst. I tilegg: Friske lokale frukt og grønnsaker som: Gresskar, spinat og saftige røde epler. Kattemat for alle katter i alle aldre . Acana Pacifica Cat & Kitten inneholder selfølgelig ikke korn.

Fra naturens side er katter rovdyr, biologisk tilpasset en diett rik og variert i ferskt kjøtt og fisk med mindre mengder frukt, grønnsaker og gress. Da er det godt man også kan tilby en korrekt diett til sin beste venn fra Acana Pacifica som er biologisk tilpasset katters behov.

Det er derfor ACANA Pacifica kattemat er full av næringsrik fisk fra Canadas ville og rene kyst og ferske Okanagan Valley frukt og grønnsaker - alt levert fersk fra bonden og fiskeren hver dag for å gi optimal næring til katten din - Akkurat som i nature.

Acana Pacifica kattemat er fritt for korn og lavt innhold av karbohydrater.

Fremstilt av Canadas beste og ferskeste råvarer i Champion Petfoods prisvinnende kjøkken, er ACANA en herlig og enkel måte å holde katten frisk, glad og sterk på. 

Vi tilført hver liten bit av ACANA Pacifica med viktig Omega 3 fra villfanget New Brunswick sild for å støtte immunforsvaret og gi en skinnende pels - din katts ytre symbol på helse og vitalitet. 

Det ultimate kattefôret fra Acana er det katten spiser i moder natur, utviklet spesielt for katter med kresne eiere!

Fyllt med 70% Fersk fisk, dekker ACANA din katts evolusjonære tilpasning til en riktig diett, dette og et rikt utvalg av ferske grønnsaker og frukter, sammen med lokalprodusert fersk fisk speiler mangfoldet og friskheten fra naturen

Se flere produkter
Acana Dog Wild Coast 2 Kg
Metabolsk energi er 3493 kcal/kg, fordelt på 30% fra protein, 30% fra frukt og grønnsake...
Acana Dog Adult Small Breed 6 kg + GRATIS BIFFKJEKS 250G
Metabolsk energi er 3510 kcal/kg, fordelt på 31% fra protein, 28% fra frukt og grønnsake...
Acana Dog Wild Prairie 2 kg
Metabolsk energi er 3850 kcal/kg, fordelt på 36% fra protein, 24% fra frukt og grønnsake...