Sendes innen 24 timer Billigere enn i dyrebutikk Gratis frakt over 499kr Levering på døren 3% Bonuspoeng
Royal Canin Hairball Care 4 kg i gruppen Katt / Kattemat / Royal Canin voksen katt hos Petworld.no (rc327040)
Royal Canin Hairball Care 4 kg

Royal Canin Hairball Care 4 kg

Gratis frakt over 499 kr!
454.90,-
Dette produktet kan du også bestille som et abonnement.

Antall: 

Hvorfor ikke bestille Royal Canin kattemat som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for kattemat! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Royal Canin Hairball Care kattemat er et komplett helfôr som bidrar til å redusere dannelsen av hårballer. For alle voksne katter over 12 måneders alder.

Katter bruker en stor del av sin våkne tid med å vaske seg. Gjennom dette svelger de store mengder hår som har en tendens til å bli værende i fordøyelseskanalen og danne hårballer. 

Motvirker hårballer: Royal Canin Hairball Care kattemat har en nøye balansert næringsoppskrift, som på et naturlig vis hjelper til med å redusere dannelsen av hårballer. Det eksklusive komplekset som finnes i kattefôret består av en forsterket blanding av kostfiber, inklusive psyllium, som har et høyt innhold av plantefiber samt uløselige fiber som hjelper til med å støtte tarmpassasjen. Dette innebærer at hår som svelges hver dag regelmessig kan elimineres med avføringen i stedet for å samles i magen og støtes opp.  

Friske urinveger: Inneholder en balanse av mineraler som hjelper til med å opprettholde en god helse i kattens urinveger.

Bevist resultat: Etter 14 dagers bruk av utelukkende Hairball Care elimineres dobbelt så mye hår naturlig med avføringen, i følge en intern studie fra Royal Canin 2013.    


 Innhold
Tørket fjørfeprotein, vegetabilsk proteinisolat*, mais, vegetabilske fibre, ris, animalsk fett, hydrolysat av animalsk protein, hvete, maismel, maisgluten, betefiber, gjær, mineralsalter, soyaolje, fiskeolje, frukto-oligo sakkarider, psylliumfrø og -skall (0,5%). *L.I.P.: Utvalgte proteiner som utnyttes meget godt av kroppen.