Sendes innen 24 timer Billigere enn i dyrebutikk Gratis frakt over 499kr Levering på døren 3% Bonuspoeng
Sureflap Kattedør til Microchip, brun i gruppen Katt / Kattedører hos Petworld.no (Sureflap_brun)
Sureflap Kattedør til Microchip, brun
Sureflap Kattedør til Microchip, brun
Sureflap Kattedør til Microchip, brun
Sureflap Kattedør til Microchip, brun

Sureflap Kattedør til Microchip, brun

Gratis frakt over 499 kr!
1295.90,-
Sureflap kattedør til microchip, brun

Sureflap kattedør har vunnet en rekke internasjonale priser for sin geniale teknologi, enkelhet i bruk og design. Med Sureflap kattedør slipper du å oppleve at andre katter og dyr kommer på uønsket besøk i ditt hjem. Sureflap kattedør slipper kun inn din katt/dine katter! Dette er standard størrelsen av Sureflap kattedør, til større katter som Main Coon, Norsk skogkatt osv. anbefales Sureflap XXL versjonen.

 
En kattedør som leser din katts ID chip, Sureflap fungerer på alle chip typer og nummere. Katten trenger ingen halsbånd eller annen merking, genialt enkelt! Programmeres enkelt med kun en knapp. På Sureflap kattedør kan du registrere opptil 32 katter hvis behovet for det melder seg. Sureflap er batteridrevet med vanlige AA batterier, du slipper å ha strømkabler liggende å slenge. Varsling i god tid før batteriene må byttes. Batterienes levetid er normalt over 6 mnd. Leveres med effektiv tettelist for å forhindre trekk. 
 
Sureflap kattedør passer til alle normale katter og monteres enkelt og raskt i dør, vindu eller vegg. Petworld.no er Norges største distributør av Sureflap kattedør og har stor erfaring med bruk og service med disse. Husk vi tilbyr åpen kundeservice 7 dager i uken på hvis du har spørsmål rundt din katteluke.

Ved montering i glass anbefaler vi bruk av en glassmester/fagmann. Montering i dør og vegg gjør du enkelt selv. Er det stål/metall i området døren skal monteres i må adapter for montering i stål/glass benyttes da metall kan forstyrre microchip leseren. Ved montering i vegg benyttes forlengerene, antallet er avhengig av din veggtykkelse. Sureflap katteluke fungerer på alle chip som er i bruk i Norge og Europa. Enklere blir det ikke!

Skulle du ha spørsmål så ta kontakt med kundeservice.
Vi har bred kompetanse på disse kattedørene, velkommen!

Innvendig mål på tunnel: 150 mm x 155 mm.