Sendes innen 24 timer Billigere enn i dyrebutikk Gratis frakt over 499kr Levering på døren 3% Bonuspoeng
Variocage Enkeltbur L i gruppen Hund / Hundebur / Variocage Hundebur hos Petworld.no (MIM00363)
Variocage Enkeltbur L
Variocage Enkeltbur L

Variocage Enkeltbur L

Gratis frakt over 499 kr!
4899,-

Variocage Enkeltbur L - Nyeste versjon Variocage hundebur! 

Sjekk om buret passer til din bil HER


Nyeste versjon VarioCage mange forbedringer fra forrige modell. Et sikkert og praktisk hundebur som også gir plass til annen bagasje. Dybden kan justeres på Variocage hundebur. Med noen enkle håndgrep tilpasses buret akkurat din bil! 

Nødutgang
Dersom det skulle oppstå en situasjon som medfører at dørene blokkeres, kan bakveggen løftes bort ved hjelp av noen enkle håndgrep.

Deformasjonssone
Ved en eventuell påkjørsel bakfra skal buret presses sammen på en kontrol- lert måte i samsvar med bilens defor- masjonssoner. Det innebærer at buret ikke skyver baksetet frem eller splintres, noe som reduserer skaderisiko for både passasjerer og hund.

”Hunden er menneskets beste venn”...... og venner skal man ta vare på. Å ta med seg hunden i bilen er noe vi alle gjør, men hvordan passer vi på at hunden vår kjenner seg trygg og er sikret i sin plass i bilen? Denne folderen presenterer våre sikker- hetsbur, som gir en unik beskyttelse for både mennesker og dyr ved en eventuell ulykke. Burene er konstruert for høyeste sikkerhet og er de eneste på markedet som oppfyl- ler de krav som stilles ved kollisjon bakfra. De er laget i stål og pulverlakkert i grå og svarte nyanser. Burene låses med en kraftig haspe som kan kombineres med nøkkel- lås. Burene har optimal lufting og ingen detaljer som kan skade hunden. Ved en eventuell ulykke finnes en nødut- gang bak. Burene er stille – ingen skramling! Alle modeller leveres med gummimatte.

Mål:
Dybde: 760-1030mm (Justerbar)
Bredde: 555mm
Høyde: 650mm

Vekt: ca. 22 kg

Alle mål er utvendige mål. 

Mål:
Dybde: 760-1030mm (Justerbar)
Bredde: 555mm
Høyde: 650mm

Vekt: ca. 22 kg

Alle mål er utvendige mål.