Sendes innen 24 timer Billigere enn i dyrebutikk Gratis frakt over 499kr Levering på døren 3% Bonuspoeng

Generelle vilkår
Vennligst les gjennom våre generelle vilkår for handel hos Petworld.no. Ved kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser.


Frakt

Gratis frakt på alle ordre over 499 kr! Dette for å gjøre det enklest og rimeligst for deg! Dette betyr at jo flere varer du har i din ordre, jo rimeligere blir din frakt pr produkt. Det tilkommer ingen andre kostnader. Enkelt og greit! Ordre over NOK 499,- sendes fraktfritt. Enkelte av våre varer er for tunge/store for vanlig postgang og sendes med speditør på pall, du vil bli kontaktet for nærmere avtale om levering av dette.

Levering
Alle ordre sendes normalt med Postens servicepakke med sporingsnummer og SMS varsling når pakken er klar til henting på ditt lokale utleveringssted/postkontor. Husk gyldig ID. Når din ordre sendes fra oss får du en automatisk melding på mail med ditt sporingsnummer, når pakken har passert en terminal kan du følge pakkens bevegelser. Du kan spore din pakke på: www.posten.no Nederst i mailen du mottar når pakken din er sendt fra vårt lager står valgt transportør.

Pakkes og sendes innen 24 timer - Gjelder alle normale hverdager.


Svalbard
Vi sender dessverre ikke til Svalbard

Betaling

Klarna


- Kortbetaling med Visa og Mastercard  

Våre transaksjoner blir behandlet av Klarna. Dette er en helt sikker betalingsform for deg, like sikker og enkel som om du bruker din egen nettbank. Ingen, heller ikke vi ser dine kontoopplysninger eller andre opplysninger om deg, ditt kort etc. ved bruk av denne tjenesten. Sikkert, enkelt og effektivt for deg som kunde. Kjøpesum blir først trukket fra din konto når vi sender din ordre. Husk å ha kodebrikken til nettbanken din klar ved bestilling.

- Faktura eller delbetaling med Klarna

Petworld.no tilbyr i samarbeid med Klarna AB kjøp med faktura eller kjøp med delbetaling. Dette betyr at du kan dele opp din betaling i det tempoet som måtte passe deg og din økonomi. Faktura forfaller innen 14 dager. Velger du å betale med faktura skjer en kredittsjekk på ditt personnummer. Det blir også gjort en kontroll på at personnummer og folkeregistret adresse stemmer overens. Dette for å sjekke at personen virkelig er den personen som han/hun utgir seg for å være. Vi gjør dette for din sikkerhet som kunde. Vil du levere til en annen adresse enn den som er folkeregisteret må du oppgi en annen leveringsadresse i kommentarfeltet i kassen. Ved manglende betaling sendes skriftlig varsel om inkasso. Overholdes ikke denne fristen vil inkasso bli iverksatt. Ved forsinket eller manglende betaling påløper renter, inkasso- og purregebyr i samsvar med forsinkelsesrenteloven og inkassoloven. Vi forbeholder oss også retten til å foreta en kredittvurdering. Hvis du oppdager feil ved fakturaen, vennligst kontakt Klarna på www.klarna.no eller på tlf. 21 01 89 90.  
- PayPal

Vi tilbyr rask og sikker betaling i samarbeid med PayPal.

Postoppkrav
Petworld.no sender ingen varer med postoppkrav.

Dine angre- og returrettigheter angrerett
Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp melder du dette til via e-mail eller sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varene (angrefrist) og vedlegger med dokumentert forklaring til grunnen du leverer tilbake varen. Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake. Vi gjør oppmerksom på at angrefristen utvides til 3 måneder dersom returforklarings dokument ikke følger varen. Disse dokumentene medfølger alle våre leveringer på mail, har du mistet dokumentene så kontakt gjerne kundeservice.

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved. Du kan returnere en vare uten å oppgi grunn for dette, men det er et ønske at du beskriver returårsak på returskjemaet. Man kan også returnere brukte varer innen fristen. Returneres en vare som er tydelig brukt eller skadet har selger rett til å sette en restverdi på dette.

Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e) som postpakke, med speditør eller brev betaler du selv for returkostnadene. Du står selv for transportrisikoen. Fyll ut returforklarings dokument og skriv hva du returnerer. Når vi har fått tilbake varen(e) i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet du har betalt innen 30 dager. Oppgi ditt bank- eller postgirokontonummer på returskjemaet, så har du pengene raskt på din konto, ellers sendes pengene på et vanlig utbetalingskort.
Retursendinger sendt til oss som oppkrav blir ikke hentet ut av oss.
 
Retur skal skje med Posten eller egnet speditør for kundens egen regning, prisen på dette varierer etter størrelse og vekt og du vil få riktig pris på ditt posthus, eksempelvis er prisen på Norgespakker fra kr 150. Personelig innlevering av gods til lager kan av sikkerhetsmessige hensyn ikke godkjennes og er ikke mulig, alt innkommende gods må sendes.

Returadresse: 
 
Petworld Oslo AS
Refstadveien 60
0589 Oslo

Angrerett
For dine innkjøp gjelder en angrerett på 14 dager. I denne perioden har du en angrerett som innebærer at du har mulighet til å, uten noen forpliktelser fra din side og bortsett fra transportkostnadene, sende tilbake de varene du har mottatt. Du skal i så fall sende tilbake varene uskadede og ubrukte. Avgiftene er de samme uansett hvor mange varer du har kjøpt. Gjelder det en brukt vare, kontakt oss via kontaktskjemaet. Ved en eventuell tvist kan du henvende deg til Forbrukerrådet eller det lokale forbrukerkontoret for å få hjelp. Les også avsnittet om dine returrettigheter.

Force majeure
Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure egnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.

Minimumsalder
For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få en myndig, f.eks. en foresatt, til å handle for deg.

Uavhentet pakker
Pakker som av forskjellige grunner ikke blir hentet ut av kunden, blir belastet med et gebyr på opptil NOK 750,- avhengig av størrelse/vekt og sendingssted, dette for å dekke faktiske portokostnader tur og retur oss samt merarbeid og administrasjon. Dvs: fastfrakt pris på NOK 79,- og gratis frakt bortfaller. Kunden er selv ansvarlig for å oppgi korrekte leveringsopplysninger som navn, adresse og tlf. Pakker/gods som nektes motatt regnes som uavhentet og behandles på samme måte.

Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive/trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Alle foto må regnes som illustrasjonsfoto og avvik kan i enkelte tilfeller forekomme.
 
Kjøper er selv ansvarlig for alle produkter kjøpt på Petworld.no brukes riktig og uten risiko for skade på kjæledyret. Kjøper må selv vurdere egnetheten av produktet før bruk. Dette gjelder samtlige produkter solgt i nettbutikken og omfatter også fôr, snacksprodukter, leker, luker osv. All bruk av produkter er for kjøpers egen regning og risiko. Selger svarer ikke for utgifter påført bruk, feilaktig bruk/misbruk eller andre forhold som volder skade på kjæledyret eller eiendom.

Copyright
Innhold på www.Petworld.no er Petworld Oslo AS sin eiendom. Dette innhold er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelse av produktene, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra Petworld Oslo AS.

Verneting
Ved en eventuell tvist aksepterer begge parter Hønefoss som verneting. Dette iht. Tvisteloven § 4-6 – Avtalt verneting.

Fotokonkurranse
- Vi forbeholder oss retten til fri bruk av bilder og tekster som kommer inn.