Orbiloc Dog Dual Grønn

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Orbiloc Dog Dual Grønn Orbiloc Dog Dual Grønn Orbiloc Dog Dual Grønn Orbiloc Dog Dual - Extreame Video How to Change the Orbiloc Mount
Orbiloc Dog Dual Grønn

Orbiloc Dog Dual Grønn

Orbiloc Dog Dual ™ er et dansk produsert LED sikkerhetslys utformet for å gjøre deg og hunden din synlig, og redusere risikoen for å bli involvert i en ulykke. Lyset fra Orbiloc sikrer at GE-I tonehøyden er synlig for andre i en avstand opp til 5 km. Dette gir andre trafikanter god tid til å svare på din tilstedeværelse så vel som avstanden. Orbiloc Dog Dual er laget for å håndtere alt hunden din utsetter det for. Lampen er vanntett helt ned til 100 meters dybde og kan håndtere opptil 100 kg trykk. Vi stoler så mye på styrken av Orbiloc at vi har gitt lampen 3 års garanti.

Grønn farge har en beroligende effekt og undersøkelser har vist at grønn er den fargen det er lettest å få øye på. Grønn synes dessuten godt i sollys.

Pakken inkluderer Orbiloc Quick Mount Adjustable, en nyskapende og rask måte å montere Orbiloc Dog Dual på halsbånd, sele eller kobbel. Orbiloc Quick Mount Justerbar festing kan enkelt justeres i lengden.

Mer informasjon
Merke Orbiloc
Abonnement Nei
Reviews
Copyright © 2018 Petworld Oslo AS