Oster A6 Comfort klippemaskin

Tilbudspris kr 2 159,20 Vanlig pris kr 2 699
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
-20%
OSTER A6 COMFORT KLIPPEMASKIN
OSTER A6 COMFORT KLIPPEMASKIN

Oster A6 Comfort klippemaskin

Oster A6 Comfort er en lettvekts-klipper som kombinerer et ergonomisk design med en kraftig 3-speed motor (3.100 - 4.100 SPM). De tre klippehastighetene på Oster A6 Comfort gjør maskinen meget allsidig og et helt nytt system gjør klipping og trimming med Oster A6 Comfort til en utrolig behagelig og en effektiv opplevelse.

Den støtabsorberende isoleringen rundt motoren demper vibrasjoner fra klipperen og minsker støynivået, hvilket gjør den til en perfekt klipper i det daglige arbeidet med pelspleie. Oster A6 comfort passer spesielt godt for de som bruker klippemaskinen profesjonelt med sitt ekstra myke grep.

Kjære kunde, bemerk følgende: Denne klippemaskinen arbeider med en langt høyere hastighet på bladene enn vanlige klippemaskiner og krever derfor svært hyppig smøring med smøremiddel for å ungå at bladene blir varme, er ikke dette akseptabelt så anbefaler vi at du f.eks velger en Oster A5 eller en Moser max 45 klippemaskin som ikke krever samme mengde smøring. Eller så kan man bruke avstandsskjær for å skape mer avstand mellom hunden og det eventuelt varmt skjæret. Alternativt kan man kjøre på lavere hastighet, det finnes 3 forskjellige hastigheter å velge mellom.

Benyttes av både proffer og amatører til de fleste typer pelsklipp.

Oster A6 Comfort er kompatibel med skjær fra Oster, Phoenix, Moser, Snap On og Wahl. Denne maskinen leveres uten skjær.


Her er noe tips om du ikke har brukt maskin før: 

- Vask! Alltid gi hunden ett bad før du bruker maskin eller saks, skjær blir ødelagt med en gang om pelsen er skitten. Selv fine støvkorn i pelsen kan gjøre skjæret slitt, og når ett skjær først er blitt sløvt må det byttes ut.

- Børst! Er det floker i pelsen blir maskinen treg, og det blir veldig ubehagelig for hunden. Skal du klippe bort en floke må du ha ett fint skjær (Nr. 7, 10, 15) for å komme under floken. Ingen maskiner eller skjær er laget for å kunne klippe gjennom floker. 
Er pelsen børstet og velstelt vill sluttresultatet bli mye finere.

Skjær og avstandsskjær. Skal du ha mer lengde på pelsen enn 13mm, må du bruke avstandsskjær på ditt vanlige Oster skjær. Da må det være ett tynt skjær under avstandskammen(nr 10 eller 15 er mest brukt) for å kunne klippe. Med avstandsskjær kan du la det være flere cm med pels igjen, men da er det viktig at pelsen er flokefri.

- Aldri bruk maskinen i fuktig pels! Kommer skjæret i kontakt med vann eller fuktig pels vil det ruste.

- Vedlikehold! Alltid rengjør bladet og under bladet godt etter klipping, også under klipping ved behov. Pels setter seg ofte under bladet. 
Alltid smør skjæret med egnet olje før, under og etter klipping. For å vaske bladet grundig anbefaler vi å bruke «Blade Wash», legg bladet ned i blandingen i ca. 2-3 min, så tørk forsiktig av det før du smører det med olje.

- Alle maskiner vill bli varm under bruk, da skjæret skaper friksjon som skaper varme. Du kan bruke «kjølespray» som hjelper å holde skjæret kaldt, men man må også ta pauser med jevne mellomrom når skjæret blir varmt slik at det får tid å kjøle seg ned. Å bruke avstandsskjær er ett godt alternativ dersom man har flere hunder eller bruker maskinen mye, da får man mer avstand til det varme skjæret.

- Aldri la maskinen henge fra ledningen, oppbevar den i esken der den ikke kan få seg en smell.

 

Mer informasjon
Merke Oster
EAN 34264456525
Abonnement Nei
Dyr Katt
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS