Oster A6 Comfort klippemaskin

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Oster A6 Comfort klippemaskin Oster A6 Comfort klippemaskin
Oster A6 Comfort klippemaskin

Oster A6 Comfort klippemaskin

Oster A6 Comfort er en lettvekts-klipper som kombinerer et ergonomisk design med en kraftig 3-speed motor (3.100 - 4.100 SPM). De tre klippehastighetene på Oster A6 Comfort gjør maskinen meget allsidig og et helt nytt system gjør klipping og trimming med Oster A6 Comfort til en utrolig behagelig og en effektiv opplevelse for hundefrisøren.

Den støtabsorberende isoleringen rundt motoren demper vibrasjoner fra klipperen og minsker støynivået, hvilket gjør den til en perfekt klipper i det daglige arbeidet med pelspleie. Oster A6 comfort passer spesielt godt for de som bruker klippemaskinen profesjonelt med sitt ekstra myke grep.

Kjære kunde, bemerk følgende: Denne klippemaskinen arbeider med en langt høyere hastighet på bladene enn vanlige klippemaskiner og krever derfor svært hyppig smøring med smøremiddel for å ungå at bladene blir varme, er ikke dette akseptabelt så anbefaler vi at du fks velger en Oster A5 eller en Moser max 45 klippemaskin som ikke krever samme mengde smøring. Alternativt kan man kjøre på lavere hastighet, det finnes 3 forskjellige hastigheter å velge mellom

Benyttes av både proffer og amatører til de fleste typer pelsklipp.

Oster A6 Comfort er kompatibel med skjær fra Oster, Phoenix, Moser, Snap On og Wahl. Denne maskinen leveres uten skjær.


Mer informasjon
Merke Oster
Abonnement Nei
Dyr Katt
Reviews
Copyright © 2018 Petworld Oslo AS