Oster A6 Slim Klippemaskin

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Oster A6 Slim Klippemaskin Oster A6 Slim Klippemaskin
Oster A6 Slim Klippemaskin

Oster A6 Slim Klippemaskin

Oster A6 Slim er en lettvekts-klipper som kombinerer et ergonomisk design som ligger godt i hånden under arbeidet.Produsert med en kraftig 3-speed motor (3.100 - 4.100 SPM). De tre klippehastighetene på Oster A6 Slim gjør maskinen meget allsidig og et helt nytt system gjør klipping og trimming med Oster A6 Slim til en utrolig behagelig og en effektiv opplevelse for hundefrisøren.

Oster A6 Slim er ekstra lett i hånden og er svært ergonomisk utformet, perfekt for de som klipper endel og veterinærer. Til de som bruker maskinen profesjonelt hele tiden anbefales Oster A6 Comfort som har ekstra mykt grep og ekstra innebygget antivibrasjon

Den støtabsorberende isoleringen rundt motoren demper vibrasjoner fra klipperen og minsker støynivået, hvilket gjør den til en perfekt klipper i det daglige arbeidet med pelspleie.

Kjære kunde, bemerk følgende: Denne klippemaskinen arbeider med en langt høyere hastighet på bladene enn vanlige klippemaskiner og krever derfor svært hyppig smøring med smøremiddel for å unngå at bladene blir varme, er ikke dette akeptabelt så anbefaler vi at du velger en Oster A5 eller en Moser Max 45 klippemaskin som ikke krever samme mengde smøring.

Benyttes av både proffer og amatører til de fleste typer pelsklipp.

Oster A6 Slim er kompatibel med skjær fra Oster, Phoenix, Moser, Snap On og Wahl. Denne maskinen leveres uten skjær.


Mer informasjon
Merke Oster
Abonnement Nei
Dyr Katt
Reviews
Copyright © 2018 Petworld Oslo AS