Paikka Recovery Burrow seng

brightness_13 stk. på lager
Kun %1 igjen!
  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 899 kr!
  • doneRask levering
-50%
Paikka Recovery Burrow seng Paikka Recovery Burrow seng
Paikka Recovery Burrow seng

Paikka Recovery Burrow seng

PAIKKA Recovery Burrow Bed støtter avslappende søvn og tilbyr et varmt og koselig sted for hunden din å slappe av. Laget med en ullblanding som gir varme og føles superbehagelig. Fôret inne i hulesengen er laget av spesielt langt infrarødt (FIR) emitterende stoff som fanger opp kjæledyrets kroppsvarme og sender ut FIR-energi tilbake. Dette kan øke den naturlige restitusjonsprosessen etter en aktiv dag og bidra til å forbedre søvnen og muskel restitusjon. *

Memory Foam-fyllet former seg etter kjæledyrets kroppsform og lindrer trykkpunkter. Sengens moderne utseende passer vakkert til ethvert hjem.

- Ullblanding for varme.
- FIR fôr – for å støtte restitusjon.
- Memory foam fyll – støtter kvalitetssøvn.
- Bekjempe avfall – fyllet er laget av overflødige materialer fra andre PAIKKA-senger.
- Sklisikker underside.
- Avtakbare, vaskbare trekk.

Tilgjengelige størrelser:

Ø 60 cm 

Ø 90 cm 

Materialer:
Trekket: 70% akryl, 30% ull.
Fôr: 55 % bomull, 37 % grafen, 8 % elastan.
Fyll: Memory skum

Vask forsiktig for hånd. Eksklusivt vaskemiddel for ull anbefales. Ingen blekemiddel, ingen kjemisk vask, ingen tørketrommel, ikke stryk eller bruk skyllemidler.

*FIR-stoff brukt på PAIKKA-produkter har blitt nøye testet for sine egenskaper (FIR-strålingsegenskaper, antibakteriell funksjon, fuktighetsabsorpsjon, dissipasjon av statisk elektrisitet, UV-absorpsjon og kjemisk sikkerhet, dvs. standard 100 av OEKO-TEX). Vær oppmerksom på at vi baserer antakelsen om mulige biologiske effekter av FIR-stoff på forskningsmateriale tilgjengelig av FIR-tekstiler på menneskekroppen.

Mer informasjon
Merke Paikka
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS