Petal Cleanse Hund 350ml

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering
PetalCleanse Hund
PetalCleanse Hund

Petal Cleanse Hund 350ml

Bio-Life-allergen- og støvmiddforbyggende produkter
Bio-Life International-serien inneholder anti-allergenprodukter, insektmidler, hud- og hårpleieprodukter og hudpleieprodukter for sensitive hunder. Alle laget av naturlige ingredienser, giftfrie og veganervennlige, er Bio-Life-produktene godkjent av Allergy UK og har alle gjennomgått forsøk og testing for å bevise deres effektivitet.

Hundeallergenet, Can f1, er en vanlig årsak til allergiske reaksjoner hos små barn og voksne. Allergenet kommer fra spytt, urin og svettekjertler til kjæledyret og avsettes på pelsen når hunden slikker eller lindrer seg.

PetalCleanse®/D er en enkel avtørkingslotion som inneholder negativt ladede overflateaktive stoffer som fjerner de positivt ladede allergenene fra pelsen til kjæledyret ditt før de kommer i luften eller kommer i kontakt med huden din. Brukt en gang i uken, hver uke, kan det forhindre nysing, hvesing, astma og eksem slik at du kan leve i harmoni med din(e) firbeinte venn(er).

Bruksanvisning: 
1. Børst hunden for å fjerne eventuell løs pels
2. Fukt en klut eller tilsvarende med 30 ml (liten hund) PetAlCleanse® Dog; eller 35-40 ml (middels/stor hund)
3. Tørk av hunden med den fuktige kluten, med og mot pelsen (spesielt under kjeven og rundt dens små deler)
4. Ta en ny ren klut og tørk av kjæledyret for å fjerne lotionen og det nøytraliserte allergenet

Bruk en gang i uken, hver uke

Hvis du lider av kløende øyne, tett nese, hvesing, nysing eller astma, bruk PetAlCleanse® katt og hund sammen med AirCleanse® for maksimalt resultat. For hudtype allergiske reaksjoner anbefaler vi også HomeCleanse®.

Mer informasjon
EAN 5060016630023
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS