Pro Plan Cat Junior Turkey 10 pack

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 599 kr!
  • doneRask levering
Pro Plan Cat Junior Turkey 10 pack
Pro Plan Cat Junior Turkey 10 pack

Pro Plan Cat Junior Turkey 10 pack

Purina Pro Plan Junior Nutrisavour er et fôr til kattunger som inneholder alle næringsstoffene de trenger for å vokse seg sunne og friske. De målrettede fordelene i fôret leveres som et velsmakende våtfôr som kattunger elsker å spise. Sammensetningen i fôret er nøye balansert for å gi ernæringsmessig støtte i kattungens første leveår. Den inneholder nødvendige næringsstoffer for sunn vekst, inkludert protein til muskler og skjelett og DHA for syn og hjerneutvikling.

Fordeler

  • Bidrar til å støtte et friskt syn og hjernens utvikling.Inneholder naturlige DHA-kilder som er nødvendige for optimal utvikling av netthinnens celler og nevroner.
  • Bidrar til sunn beinbygning og muskelvekst.Inneholder tilpassede nivåer av kalsium, fosfor og D-vitamin for beinvekst og høye proteinnivåer for utviklingen av sterke muskler.
  • Sunn utvikling av vitale funksjonerInneholder alle næringsstoffene som er nødvendige for kattungers vekst.
  • Inneholder alle essensielle næringsstoffer, inkludert DHA for å støtte et friskt syn og hjernens utvikling.

Ingredienser: Kjøtt og animalske derivater (hvorav kalkun 4%), Vegetabilsk proteinekstrakter, Fisk og fiskeprodukter, Oljer og fett, Mineralemnen, Derivater av vegetabilsk opprinnelse, Ulike sukkerarter

Analytiske bestanddeler: Fuktighet: 78,0%, Protein: 12,5%, Fettinnhold: 4,0%, Råaske: 2,4%, Fiber: 0,3%, DHA: 0,01%

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer

IE/kg:
Vit A: 1 240
Vit D3: 174
Vit E: 295

mg/kg:
Taurin: 570
Jernsulfat monohydrat: 46
Vannfri kalsiumjodat: 0,68
Kobbersulfat pentahydrat: 4,5
Mangansulfat monohydrat: 6,4
Sinksulfat monohydrat: 82

Fôringsguide
For kattunger fra 6 til 12 uker, gi 1 til 4 poser per dag; fra 12 til 26 uker, gi 2 til 5 poser per dag, og fra 26 til 52 uker, gi 5 til 3 poser per dag fordelt på minst 2 separate måltider eller etter behov. Alle kattunger er ulike. Avhengig av aktivitetsnivå og fysisk form, kan det bli nødvendig å justere hvor mye og hvor ofte kattungen skal spise. For drektige eller diegivende katter: Gi så mye som katten din vil spise med minst 3 eller 5 poser for henholdsvis drektige og diegivende katter. Serveres ved romtemperatur. Friskt, rent vann må alltid være tilgjengelig.

Mer informasjon
Merke Purina pro plan
EAN 7613034767646
Abonnement Ja
Dyr Katt
Konsistens Våtfôr
Alder Kattunge
Smak Kalkun
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS