Royal Canin Babycat milk

Abonnementsdetaljer
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Babycat milk
Royal Canin Babycat milk

Royal Canin Babycat milk

Hvorfor ikke bestille Royal Canin kattemat som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for kattemat! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Komplett melkeerstatning, Royal Canin babycat milk til katter. Benyttes til kattunger fra fødsel til avvenning (0-2 måneder). For å sikre en stabil, harmonisk vekst har Babycat Milk en sammensetning som ligger nært opptil morens egen melk, med høyt energi- og proteininnhold.

Royal Canin Babycat Milk inneholder nøye utvalgte, svært lett fordøyelige proteiner, og laktoseinnholdet ligger tett opptil det i morsmelk. Melkeerstatningen er tilpasset kattungens fordøyelsessystem ved at den ikke inneholder stivelse – kattungene utskiller nemlig ikke tilstrekkelige mengder amylase til å bryte ned stivelse. 

Tilsetning av fruktooligosakkarider (FOS) bidrar til en balansert tarmflora.Takket være den eksklusive sammensetningen oppløses melkepulveret øyeblikkelig ved tilsetning av vann. Den utvannede melken er helt homogen og har ingen klumper og er svært enkel i bruk.

Etter fødselen fortsetter kattungens nervesystem å utvikle seg. DHA som finnes naturlig i morsmelk, bidrar til å utvikle de kognitive evnene. Derfor inneholder også Babycat Milk DHA.

Innhold: 300 gram

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550710862
Abonnement Ja
Dyr Katt
Alder Kattunge
Rasestørrelse Alle
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS