Royal Canin Digestive Care 10 kg

Abonnementsdetaljer
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Digestive Care 10 kg
Royal Canin Digestive Care 10 kg

Royal Canin Digestive Care 10 kg

Royal Canin Digestive Care er en kattemat som bidrar til å redusere mage- og tarmforstyrrelser hos voksne katter fra 12 måneders alder.

Spesialdesignet fôrkule: Fôrbitenes unike struktur og form i Royal Canin Digestive Care oppmuntrer katten til å tygge skikkelig, noe som innebærer at den spiser langsommere. Risikoen for oppstøt reduseres og fordøyelsen forbedres.

Lettfordøyelige proteiner og fibre: Proteinene som er valgt ut grunnet deres høye fordøyelsesgrad sammen med en eksklusiv kombinasjon av fibre bidrar til fordøyelsen og gjør at fôret passerer i en passelig fart gjennom mage- og tarmakanalen.

Bevist resultat: 49% redusert volum på avføringen etter 10 dager med Digestive Care som eneste kattefôr, i følge en intern studie fra Royal Canin, 2014.

Hvorfor ikke bestille Royal Canin kattemat som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for kattemat! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Mer informasjon
Merke Royal Canin
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Ja
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS