Royal Canin Light Weight Care 10 kg

Abonner og spar 10%

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Light Weight Care 10 kg

Royal Canin Light Weight Care 10 kg

Hvorfor ikke bestille Royal Canin kattemat som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for kattemat! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Royal Canin Light Weight Care kattemat er spesielt utviklet for å dekke overvektige katters og katter som har lett for å legge på seg sine ernæringsbehov.

1 av 4 katter er overvektig. Fra det øyeblikket en katt blir overvektig, har fenomenet en tendens til å forbli slik eller forverre seg. Overvekten er ikke altid fatal, men for å finne tilbake til idealvekten er det nødvendig å begrense kattens inntak uten at den blir frustrert.

Ved å velge næring fra Royal Canin med moderat energi-innhold. Ved å oppmuntre organismen til å forbrenne fett. 17% færre spontant inntatte kalorier, samtidig med at appetitten fullstendig tilfredsstilles Rik på fibre og psyllium,Royal Canin Light Weight Care reduserer kaloriene hos katten markant, samtidig som appetitten tilfredstilles. Det høye innholdet av protein (40%) bidrar til å beholde muskelmassen og L-karnitin hjelper katten til å forbrenne fett bedre. Et redusert inntak av kalorier samtidig som appetitten tilfredstilles og kattens helse ivaretas.

Innhold: 10 kg

Mer informasjon
Merke Royal Canin
Abonnement Ja
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Spesielle behov Overvekt og vektkontroll
Reviews
Copyright © 2018 Petworld Oslo AS