Royal Canin Outdoor 10 kg

Abonnementsdetaljer
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Outdoor 10 kg
Royal Canin Outdoor 10 kg

Royal Canin Outdoor 10 kg

Hvorfor ikke bestille Royal Canin kattemat som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for kattemat! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Royal Canin outdoor 30 kattemat er spesielt utviklet for katter som kan gå ut og lever et aktivt liv..

Katten går ofte ut, er aktiv og beveger seg mye, men lever også et mer risikofylt liv. Katten må kunne stole på sine naturlige forsvarsmekanismer fordi den er utsatt for slagsmål, infeksjonskilder og parasitter.

Den beveger seg mye og er utsatt for temperaturforskjeller utendørs. Kattens aktivitet kan være intens, noe som påvirker leddenes mykhet og funksjon. Legger til rette for et høyt aktivitetsnivå og styrker det naturlige forsvaret Gjennom en kombinasjon av antioksidanter (vitamin E og C, lutein, taurin) og mannan-oligo-sakkarider garanterer optimalt energitilskudd og styrker kattens naturlige forsvarsmekanismer.

Opprettholder energinivået Et høyt energiinnhold kompenserer for viktige, repetitive fysiske aktiviteter. Kokosolje bidrar til rask mobilisering av energi. Vedlikehold av leddene En blandig av hydrolysat av brusk og av krespsdyr, samt fettsyrer (EPA/DHA) bidrar til leddenes funksjon og mobilitet.

Innhold: 10 kg

 

 

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550707398
Abonnement Ja
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS