Royal Canin Sensible 33 10 kg

Abonnementsdetaljer
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Sensible 33 10 kg
Royal Canin Sensible 33 10 kg

Royal Canin Sensible 33 10 kg

Hvorfor ikke bestille Royal Canin kattemat som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for kattemat! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Royal Canin sensible 33 kattemat er spesielt utviklet for katter som har ømtåelige mager og sikrer en god fordøyelse for katten.

Visse katter har en ømtålig fordøyelse som fører til løs avføring. Kun et kattefôr som er spesialtilpasset slik som Royal Canin sensible 33 kan bidra til å gjenopprette et velfungerende fordøyelsessystem. Likevekt i tarmfloraen bidrar også aktivt til en regelmessig fordøyelse og til å øke kattens velbefinnende.

Optimal fordøyelse: Katter med ømtålig fordøyelse har behov for et fôr som er tilsatt næringsstoffer som gjør det ekstra lett å fordøye.

Regulering av fordøyelsesprosessen: Fordøyelsesprosessen fremmes optimalt gjennom fôrets innhold av ris og L.I.P.*-proteiner*, som tas meget raskt opp i organismen og reduserer rester av protein i tarmen. Likevekt i tarmfloraen: Tilskudd av betefiber er viktig for å fremme likevekt i tarmfloraen, frukto-oligo-sakkarider stimulerer fordøyelsen.

Innhold: 10 kg

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550702355
Abonnement Ja
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS