Royal Canin Sporting Life Agility 4100 Small 7,5 kg

Abonner og spar 10%

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Sporting Life Agility 4100 Small 7,5 kg Royal Canin Sporting Life Agility 4100 Small 7,5 kg
Royal Canin Sporting Life Agility 4100 Small 7,5 kg

Royal Canin Sporting Life Agility 4100 Small 7,5 kg

Royal Canin Sporting Life Agility 4100 small er et hundefôr spesielt utviklet for aktive hunder som utfører et kortvarig og intensivt arbeid og aktivitet, for eksempel agility og flyball.

For å optimalisere prestasjonen hos aktive og arbeidende hunder kreves et hundefôr med rett tilpasset energimengde og sammensetning. Royal Canin Sporting Life Agility small er utviklet for å gi aktive hunder rett forutsetninger for å klare respektive aktivitet. 

Royal Canin Sporting Life Agility 4100 small hundefôr har en optimal sammensetning slik at mindre hunder (under 11 kg) som utfører et kortvarig og intensivt arbeid skal holde en god kroppstilstand og kunne prestere på konkurransenivå. Agility, flyball, frisbee og coursing er eksempler på når hunden må prestere intensivt i kortere perioder.

Et høyt nivå av karbohydrater (40 %) tilfører rask energi for å maksimere prestasjonene. Sammen med nøye avveide nivåer av protein og fett holder hunden på en god kroppstilstand og muskelmasse. Royal canin Agility 4100 small bidrar også til en god mage- og tarmhelse hos hunden takket være fruktooligosackarider og psyllium.

Hvorfor ikke bestille Royal Canin hundefôr som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for hundefôr! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din, resten ordner vi!

Mer informasjon
Merke Royal Canin
Abonnement Ja
Dyr Hund
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Reviews
Copyright © 2018 Petworld Oslo AS