Royal Canin Urinary Care 10 kg

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Royal Canin Urinary Care 10 kg
Royal Canin Urinary Care 10 kg

Royal Canin Urinary Care 10 kg

Hvorfor ikke bestille Royal Canin kattemat som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for kattemat! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Royal Canin Urinary Care kattemat er et helfôr for voksne katter som bidrar til å redusere risikoen for urinvegsproblemer. For alle voksne katter fra 12 måneders alder.

Krystaller kan forekomme naturlig i kattens urin. Avhengig av flere faktorer, inkludert pH-verdien, kan flere krystaller dannes og få en negativ innvirkning på urinvegshelsen. En tilpasset fôring kan være et effektivt vis å hjelpe til med å redusere risikoen for at urinkrystaller dannes. 
Royal canin Urinary Care kattemat har en nøyaktig balansert næringsoppskrift som hjelper til med å opprettholde kattens urinvegshelse.

Den spesielle oppskriften i Royal Canin hjelper til med å kontrollere mineralnivåenes balanse og senke urinens pH-verdi, noe som gir en mindre konsentrert urin som igjen bidrar til å fremme friske urinveger. Den eksklusive Urinary Care-oppskriften skaper et urinvegsmiljø som er mindre utsatt for at urinkrystaller skal dannes.

Fôrets sammensetning stimulerer også katten til å drikke mer. Et høyere daglig inntak av vann fører til et større urinvolum og økt urinutspeding, noe som er sunt for kattens urinvegshelse.

Tips: Bruker du en vannfontene til kattens vann vil den bli oppmuntret til å drikke mer vann.


 Innhold
Tørket fugleprotein, mais, vegetabilsk proteinisolat*, ris, hvete, animalsk fett, cellulosefiber, maisgluten, hydrolysert animalsk protein, maismel, mineraler, betemasse, gjær, soyaolje, fiskeolje, tagetesekstrakt (inneholder lutein). *L.I.P.: protein utvalgt grunnet dets høye fordøyelsesgrad.
Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550842969
Abonnement Ja
Dyr Katt
Konsistens Tørrfôr
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS