Royal Canon Sphinx 2 kg

Abonnementsdetaljer
  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Royal Canon Sphinx 2 kg
Royal Canon Sphinx 2 kg

Royal Canon Sphinx 2 kg

Hvorfor ikke bestille Royal Canin kattemat som et abonnement? Du sparer både tid og penger, ingen binding, ingen skjulte kostnader og aldri mer tomt for kattemat! Du velger bare ønsket intervall på leveringen din og nyt livet, resten ordner vi!

Royal Canin Sphynx kattemat er et balansert og komplett kattefôr for voksne katter. Spesielt utviklet for voksne sphynx-katter over 12 måneders alder

Konsentrert energi: Royal Canin kattemat inneholder eksklusive kroketter med høyt energiinnhold som dekker sphynx-kattens høye energibehov.

Sunn hud: En unik kombinasjon av næringsstoffer i Royal Canin kattemat som inneholder et patentert kompleks* kjent for den positive effekten på huden. Royal Canin bidrar til å støtte hudens barrierefunksjon. Fôret fra Royal Canin er beriket med omega 6-fettsyrer (inkludert gammalinolensyre) og omega 3-fettsyrer (inkludert EPA og DHA).

Støtter en sunn hjertefunksjonen: Royal Canin sphynx kattemat inneholder en formula som er beriket med taurin, EPA og DHA som støtter hjertefunksjonen.

Mer informasjon
Merke Royal Canin
EAN 3182550758840
Abonnement Ja
Dyr Katt
Alder Voksen
Rasestørrelse Alle
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS