Vannfontene Catit Senses 3 L

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Vannfontene Catit Senses 3 L

Vannfontene Catit Senses 3 L

Med Catit Senses drikkefontene sikrer du katten og miniatyrhunder rent, avkjølet, friskt og filterert vann med høyt innhold av oksygen som gjør det ekstra friskt og fristende!

Den friske smaken oppmuntrer dyret til å drikke mer, dette er spesielt viktig for katter for å forhindre nyreproblemer. Drikkefontenen har stor overflate som i tillegg til god sirkulasjon bidrar til maksimalt opptak av oksygen og avkjøler drikkevannet på en effektiv måte.


En fin drikkefontene til alle katter og mindre hunder.
Leveres komplett med filter

Innhold: 3 L

En kunde sier:
Veldig fornøyd med denne vannfontenen. Mine to katter elsker den. De synes den er spennende og morsom samtidig som jeg tror de synes vannet smaker godt, for de drikker mye mer vann enn tidligere.Fontenen er enkel å rengjøre, og er stillegående. Jeg har ikke på vannfontenen når kattene er alene hjemme, siden jeg synes det er litt skummelt at en beholder med vann kan velte rett ved siden av en stikkontakt med strøm. ( Står i bruksanvisningen at stikkontakten alltid skal være på veggen over fontenen slik at dette ikke skal skje, men jeg har ingen slik stikkontakt.) Jeg ser tydelig at kattene savner fontenen når de ikke har den, og gleder seg over å få den tilbake hver gang! Anbefaler produktet. Både morsomt og den bidrar til å bedre helsen til katten din.

- Tina 

 

Mer informasjon
Abonnement Nei
Dyr Katt
Reviews
Copyright © 2018 Petworld Oslo AS