VarioBarrier S

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
VarioBarrier S
VarioBarrier S

VarioBarrier S

VarioBarrier er en del av VarioSystem som gjør at du enkelt kan gjøre om ditt bagasjerom til en trygg plass for hunden å være under transport. VarioBarrier er laget for å sikre last i bagasjerommet, og er kollisjonstestet og laget av kvalitet som overgår de orginale garn og nett som bruker å følge med bilen. VarioBarrier kommer med føtter, og har en justerbar høyde og bredde, kun med noen få enkle trinn kan du tilpasse den din bil.

VarioBarrier kommer i tre ulike størrelser, og med justeringsmulighetene i størrelse gjør at den passer alle biler på markedet som har flatt bagasjeroms gulv.
VarioBarrierer har festepunkter som stroppes ned i fester i bagasjeromsgulvet. Med andre ord er det ikke behov for inngrep i bilen for å få VarioBarrieren på plass. Når det er på plass, er lovkravet for lastsikring oppfylt og passasjerene i bilen er mye tryggere.

VarioSystem er den sikreste måten du kan frakte en hund "løst" i bagasjerom. Når ikke ett standard bur passer i bagasjerommet, eller hunden ikke passer i bur er VarioSystem veien å gå! Gjør det trygt for dere som sitter i setene, og hindrer hunden i å hoppe ut når bagasjelokket åpnes. Produsert og kvalitetssikret av den svenske produsenten Mimsafe som er kjent for sine populære bilbur. 

Dimensjoner VarioBarrier S:
Dimensjoner på gitterdelen: B: 80 - 146,5 cm H: 23,5 - 28,5 cm
Delplassering for høydegitter *: 43,5 - 72 cm
* Nederst på rutenettet
Nettovekt: 7kg. 

Med VarioSystem velger du deler etter eget ønske, så høyde, bredde og dybde kan du enkelt justere slik at den passer ditt bagasjerom. 

Hvordan deler finnes det til VarioSystem? 
- VarioGate Single - en enkel dør som brukes til å gjøre om halve bagasjerommet til ett trygt transportbur. (MÅ brukes sammen med VarioDivider!) 
- VarioGate Dobbel - Dekker hele åpningen til bagasjerommet med to dører. Gjør hele bagasjerommet om til en trygg plass for f.eks en stor hund som ikke passer i vanlige bur. Kan brukes med en VarioDivider, som deler bagasjerommet i to og gjør bagasjerommet egnet til to hunder. 

-VarioDivider (kommer i to ulike lengder for å passe både korte og lange bagasjerom) - brukes sammen med VarioGate Single, eller for å dele bagasjerommet i to dersom man skal ha to hunder i og bruker VarioGate Dobbel. 

- VarioBarrier (kommer i flere ulike lengder for å passe ulike typer bagasjerom) - brukes for å lage en sikker sprerre mellom bagasjerom og baksetene slik at hunden ikke kan komme frem i bilen med vilje, eller med en eventuell bråstopp. 

Mimsafe sendes direkte fra Veng. Så leveringsmetode og fraktselskap kan variere ut fra burstørrelse og vekt på forsendelsen. 

Mer informasjon
Merke mimSafe
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS