Variocage Dobbeltbur XXL

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Variocage Dobbeltbur XXL Variocage Dobbeltbur XXL Variocage Dobbeltbur XXL
Variocage Dobbeltbur XXL

Variocage Dobbeltbur XXL

Variocage Dobbeltbur XXL - Nyeste versjon Variocage hundebur! 

Sjekk om buret passer til din bil HER

VarioCage dobbeltbur med deformasjonssone og justerbar skillevegg Har du to hunder i bilen skal de sitte atskilt uten å kunne nå hverandre. Behøver en av hundene mer plass kan skilleveggen justeres i sideretningen. Har du en stor hund, eller bare en hund som skal med, kan skilleveggen demonteres. Med noen enkle håndgrep ”skreddersys” buret til akkurat din bil! 

Nødutgang Dersom det skulle oppstå en situasjon som medfører at dørene blokkeres, kan bakveggen løftes bort ved hjelp av noen enkle håndgrep. Deformasjonssone Ved en eventuell påkjørsel bakfra skal buret presses sammen på en kontrollert måte i samsvar med bilens deformasjonssoner. Det innebærer at buret ikke skyver baksetet frem eller splintres, noe som reduserer skaderisiko for både passasjerer og hund. 

”Hunden er menneskets beste venn”... ... og venner skal man ta vare på. Å ta med seg hunden i bilen er noe vi alle gjør, men hvordan passer vi på at hunden vår kjenner seg trygg og er sikret i sin plass i bilen? Denne folderen presenterer våre sikkerhetsbur, som gir en unik beskyttelse for både mennesker og dyr ved en eventuell ulykke. Burene er konstruert for høyeste sikkerhet og er de eneste på markedet som oppfyller de krav som stilles ved kollisjon bakfra. De er laget i stål og pulverlakkert i grå og svarte nyanser. Burene låses med en kraftig haspe som kan kombineres med nøkkellås. Burene har optimal lufting og ingen detaljer som kan skade hunden. Ved en eventuell ulykke finnes en nødutgang bak. Burene er stille – ingen skramling! 

Mål:
Dybde:810-1030mm (Justerbar)
Bredde: 1060mm
Høyde: 715mm
Vekt: ca. 37,5 kg

Alle mål er utvendige mål.

Mimsafe sendes direkte fra Veng, som bruker Postnord. Du kan fremdeles velge om du vil ha pakken levert som servicepakke eller på døren når du sjekker ut i kassen, så bringer vi ønsket leveringsmetode videre. 

Mer informasjon
Merke mimSafe
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Dyr Hund
Reviews
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS