Variocage Enkeltbur Maximum

  • watch_laterPå vei inn
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
Variocage Enkeltbur Maximum Variocage Enkeltbur Maximum Variocage Enkeltbur Maximum
Variocage Enkeltbur Maximum

Variocage Enkeltbur Maximum

Variocage Maxium Enkeltbur - Nyeste versjon Variocage hundebur! 

Sjekk om buret passer til din bil HER

Variocage Maximum Enkeltbur, det største buret fra Variocage for store hunder og store biler. 

Nyeste versjon av VarioCage med mange forbedringer fra forrige modell. Et sikkert og praktisk hundebur som også gir plass til annen bagasje. Dybden kan justeres på Variocage hundebur. Med noen enkle håndgrep tilpasses buret akkurat din bil! 

Nødutgang: dersom det skulle oppstå en situasjon som medfører at dørene blokkeres/ødelegges, kan bakveggen løftes bort ved hjelp av noen enkle håndgrep. Det er en ca 50 mm høy terskel fra bunn og opp til dør. Gassdemper og sikkerhetssperre på døren. Behagelig gummimatte medfølger. 

Deformasjonssone Ved en eventuell påkjørsel bakfra skal buret presses sammen på en kontrol- lert måte i samsvar med bilens defor- masjonssoner. Det innebærer at buret ikke skyver baksetet frem eller splintres, noe som reduserer skaderisiko for både passasjerer og hund.”Hunden er menneskets beste venn”...... og venner skal man ta vare på. Å ta med seg hunden i bilen er noe vi alle gjør, men hvordan passer vi på at hunden vår kjenner seg trygg og er sikret i sin plass i bilen? Denne folderen presenterer våre sikkerhetsbur, som gir en unik beskyttelse for både mennesker og dyr ved en eventuell ulykke. Burene er konstruert for høyeste sikkerhet og er de eneste på markedet som oppfyl- ler de krav som stilles ved kollisjon bakfra. 

De er laget i stål og pulverlakkert i grå og svarte nyanser. Burene låses med en kraftig haspe som kan kombineres med nøkkel- lås. Burene har optimal lufting og ingen detaljer som kan skade hunden. Ved en eventuell ulykke finnes en nødut- gang bak. Burene er stille – ingen skramling! 

Mål:
Dybde: 920-1160 (Justerbar)
Bredde: 700mm 
Høyde: 845mm
Vekt: ca. 30,5 kg

Alle mål er utvendige mål.

Mimsafe sendes direkte fra Veng. Så leveringsmetode og fraktselskap kan variere ut fra burstørrelse og vekt på forsendelsen. 

Mer informasjon
Merke mimSafe
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS