VarioDivider Kort 3G

  • donePå lager
  • doneGratis frakt over 499 kr!
  • doneRask levering
VarioDivider Kort 3G
VarioDivider Kort 3G

VarioDivider Kort 3G

VarioDivider er en del som tilhører VarioSystem. Den brukes sammen med en VarioGate for å omgjøre hele eller halve bagasjerommet til en sikker plass å ha hunden under transport. 

Obs, dette er 3G (generasjon 3) av VarioDivider og passer derfor også til de eldre modellene. VarioDivider 4G passer kun til de nyeste VarioGate 4G. 

VarioSystem er den sikreste måten du kan frakte en hund "løst" i bagasjerom. Når ikke ett standard bur passer i bagasjerommet, eller hunden ikke passer i bur er VarioSystem veien å gå! Gjør det trygt for dere som sitter i setene, og hindrer hunden i å hoppe ut når bagasjelokket åpnes. Produsert og kvalitetssikret av den svenske produsenten Mimsafe som er kjent for sine populære bilbur. 

Med VarioSystem velger du deler etter eget ønske, så høyde, bredde og dybde kan du enkelt justere slik at den passer ditt bagasjerom.

VarioDivider MÅ brukes sammen med en VarioGate. Se under relaterte produkter. VarioDivider passer kun med VarioGate 4G (nyere genrasjon Variosystem). 

Dimensjoner VarioDivider Kort 3G:
Lengde: 75-100 cm
Bredde: 78 cm
Høyde 55,5 cm
Nettovekt: 11kg

Hvordan deler finnes det til VarioSystem? 
- VarioGate Single - en enkel dør som brukes til å gjøre om halve bagasjerommet til ett trygt transportbur. (MÅ brukes sammen med VarioDivider!) 
- VarioGate Dobbel - Dekker hele åpningen til bagasjerommet med to dører. Gjør hele bagasjerommet om til en trygg plass for f.eks en stor hund som ikke passer i vanlige bur. Kan brukes med en VarioDivider, som deler bagasjerommet i to og gjør bagasjerommet egnet til to hunder. 

-VarioDivider (kommer i to ulike lengder for å passe både korte og lange bagasjerom) - brukes sammen med VarioGate Single, eller for å dele bagasjerommet i to dersom man skal ha to hunder i og bruker VarioGate Dobbel. 

- VarioBarrier (kommer i flere ulike lengder for å passe ulike typer bagasjerom) - brukes for å lage en sikker sprerre mellom bagasjerom og baksetene slik at hunden ikke kan komme frem i bilen med vilje, eller med en eventuell bråstopp. 

Mimsafe sendes direkte fra Veng. Så leveringsmetode og fraktselskap kan variere ut fra burstørrelse og vekt på forsendelsen. 

Mer informasjon
Merke mimSafe
Display Vipps Express Button Nei
Abonnement Nei
Dyr Hund
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS